De perfecte kinderstoel moet goede steun bieden en lang meegaan. En laten we eerlijk zijn, het is wel zo leuk als het ook nog mooi in je interieur past. Met de populaire Tripp Trapp zit je wat dat betreft helemaal goed.
Lees verder onder de advertentie
Nu komt Stokke, het bedrijf achter de stoel, met een versie die je zelf kunt personaliseren. Zo past het minimalistische meubelstuk nog beter in jouw woon- of eetkamer. De kinderstoel is in diverse kleuren te verkrijgen. Van donkergroen tot felroze.
Lees verder onder de advertentie
10 miljoen exemplaren
De eerste Tripp Trapp kinderstoel werd gemaakt in 1972. Sinds die tijd zijn er 10 miljoen exemplaren geproduceerd. Meer dan 40 jaar later is het Scandinavische design van Peter Opsvik onveranderd. Niet gek, want deze stoel gaat mee van de geboorte tot de volwassentijd.
Lees verder onder de advertentie
Groeispurt
Voor baby’s tot 6 maanden is er de newborn set, waarbij een soort maxi cosi wordt vastgemaakt in de richels van de stoel. De stoel is zo ontworpen dat er aan de eettafel ook een plekje voor het kind wordt gecreëerd. Supergezellig. Vanaf ½ tot 2 jaar biedt Stokke een set aan die je kind rechtop in de stoel zet. Als jouw dochter of zoon drie jaar oud is, kunnen ze zelfstandig op de stoel zitten. Het plankje waarop de kinderen zitten kun je verstellen na elke groeispurt. Zijn ze echt te oud voor een kinderstoel? Dan kun je het meubelstuk transformeren tot bureaustoel. De stoel houdt een gewicht tot 80 kilo.
Lees verder onder de advertentie
Eigen stoel
Op de website kun je zelf een Tripp Trapp-stoel samenstellen. Heb je geen tijd of zin om je eigen stoel te ontwerpen? Een compleet exemplaar met alles erop en eraan kost €189,- en is hier te koop.
Ongepaste betaalverzoekjes krijgen, het is niemand meer vreemd. Of het nou om hele hoge bedragen gaat of om kleine, sommige mensen gaan een grens over met hun Tikkies. Zo ook de organisator van een babyshower, waar Celine voor was uitgenodigd.
Een naam voor je baby uitkiezen, het is niet makkelijk. Waar sommige moeders de namen al hebben klaarliggen vanaf hun tienertijd, twijfelen anderen na de bevalling nog steeds. Yasmin maakte een keuze waar ze nu spijt van heeft.
Kinderen worden wild als ze hem zien, maar toch ziet Neerlands bekendste tv-bioloog zichzelf niet voortplanten. In weekblad Story vertelt hij waarom er geen kleine Freekjes komen.
De recente aflevering van het YouTube-programma BOOS, gepresenteerd door Tim Hofman, heeft de wereld van familievloggers onder de loep genomen en daarmee een storm van reacties teweeggebracht. In deze aflevering wordt onderzocht welke impact het voortdurend filmen en online delen van het leven van kinderen heeft op hun mentale en fysieke welzijn.
We weten het allemaal: twee keer per dag poetsen, flossen, stokeren en braaf naar de tandarts. Maar zelfs als je dat keurig doet, kunnen sommige gewoontes je gebit alsnog flink saboteren.
Ouders in het hele land zijn momenteel allemaal met één ding bezig. Ik heb het niet over lentekriebels, palmpasenstokken knutselen of wc-rolletjes verzamelen. Hoewel, wanneer verzamel je als ouder eigenlijk géén wc-rolletjes? Maar daar heb ik het dus niet over. Ik heb het over: Jumbo-stickers van het raam afbikken.