Toen de vierjarige Poppy uit Londen naar de basisschool ging, was ze bang om over te blijven op school en weigerde ze haar lunch op te eten. Gelukkig bedacht haar vader Rob een briljante oplossing.
Lees verder onder de advertentie
Rob Biddulph, die illustrator is, kwam in actie en besloot zijn dochter met bijzondere post-it’s een steuntje in de rug te geven. In Poppy’s broodtrommel liggen post-its met tekeningen van The Pink Panther, Darth Vader, Snoopy en Bugs Bunny, die Poppy met grappige teksten als ‘Eat your lunch’ en ‘Of course, you realise this means.. lunch’ helpen om haar trommel leeg te eten.
Lees verder onder de advertentie
600 post-its met striphelden
De broodtrommelverrassing werd een doorslaand succes: na de eerste tekening vroeg Poppy nog diezelfde avond aan Rob wat hij de volgende dag voor haar zou tekenen. Sindsdien eet ze haar lunch trouw op. Haar overblijfvrees is gelukkig ook verdwenen en ze heeft in drie jaar tijd meer dan 600 post-its bij haar lunch gehad.
Lees verder onder de advertentie
Klagen
Voor Rob is het een uitdaging om telkens weer ‘nieuwe teksten en stripfiguren’ voor Poppy te bedenken. “Gelukkig is Poppy een nieuwsgierig meisje, ze vind het leuk om telkens weer nieuwe dingen te ontdekken. Nu zit ze in de Star Wars fase, een serie waarbij er al heel wat bekende personen verschenen zijn.”
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.