Winnen: 8x fotoboekwaardebon van albelli (t.w.v. €100)

13.06.2024 09:00

Dat heerlijke vakantiegevoel houd je het langst vast als je maar regelmatig de foto’s blijft bekijken. Met deze albelli waardebon kun je alle kanten op; bestel een fotoboek voor thuis en druk ook meteen een pocketformaat af of maak een XL fotoboek met extra opties dat als koffietafelboek kan dienen.

Met een fotoboek van albelli zorg je ervoor dat je jouw leukste herinneringen oneindig kunt terugkijken. Je kunt de waardebon voor elk gewenst fotoboek inzetten. Er zitten standaard minimaal 24 pagina’s in ieder fotoboek.

Ruime keuze

Je kunt kiezen uit vier formaten: S, M, L & XL , daarnaast heb je ook nog de keuze uit drie oriëntaties: liggend, staand of vierkant. Daarbij zijn er drie upgrades mogelijk: 

  • Hoogglans pagina’s (voor extra levendige kleuren)
  • Platliggend premium binding (bladzijden lopen naadloos in elkaar over)
  • Fotokaft (voor een extra persoonlijk tintje), ook kan je kiezen voor leer of linnen

Voor iedereen

Voor wie niet wint geeft albelli 25% korting op het gehele assortiment bij albelli.nl Verzilver de korting met de code: KEK25FOTO
*geldig t/m 31 augustus 2024

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op een waardebon van albelli? Schrijf je dan in via ons winformulier* en volg Kek Mama en albelli op Instagram. De winnaars krijgen bericht via de mail.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)