Wil je winnen: 2x Stokke Tripp Trapp® stoel in terracotta

22.07.2024 09:00

Wie kinderstoel zegt, zegt Tripp Trapp®. De iconische stoel groeit met je kleintje mee en is onmisbaar voor iedere ouder. Goed nieuws: wij geven er twee weg!

De Tripp Trapp® is niet zomaar een kinderstoel. Het is dé stoel die met je kind meegroeit – van baby tot volwassene. Met verstelbare zit- en voetenplank past de stoel zich aan aan elke fase van je kind. Inmiddels is ‘ie iconisch te noemen: sinds 1972 zijn er al 15 miljoen (!) kinderen mee opgegroeid.

Praktisch was ‘ie al, tegenwoordig is het ook een échte eyecatcher in jouw interieur. De kleur terracotta voegt een vleugje kleur toe in huis terwijl het toch neutraal blijft. Of je huis vol knalkleuren staat of juist aardse tinten: terracotta past áltijd en zorgt voor een gevoel van geborgenheid.

Tripp Trapp® in een oogopslag

  • Groeit met je kindje mee vanaf de geboorte (in combinatie met de Newborn Set en Babyset) tot volwassene (tot 136 kilo)
  • Comfort, ondersteuning en bewegingsvrijheid op elke leeftijd.
  • Getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid.
  • Gemaakt in Europa van FSC-gecertificeerd hout
  • De Tripp Trapp®stoel wordt geleverd met een garantie van zeven jaar
  • Iconisch Scandinavisch ontwerp
  • In de prachtige nieuwe aardse kleur: terracotta
Tripp Trapp® Terracotta. Styled.

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op een van de twee Tripp Trapp® stoelen t.w.v. 259 euro? Schrijf je dan in via ons winformulier en volg Kek Mama op Instagram. De winnaars krijgen bericht via de mail.

Deze winactie is helaas gesloten.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.