Van pannenkoeken bakken tot aan verhalen voorlezen: het is altijd feest als opa en oma langskomen. En dan passen ze ook nog eens met liefde op als jij halsoverkop de deur uit moet of jullie samen een weekendje weggaan. Wil jij ze (allebei of één van de twee) daarvoor bedanken? Vandaag is het moment, want het is nationale Opa en Oma-dag. En dan kun je ze natuurlijk een bloemetje sturen of lekker voor ze koken, maar je kunt ook meedoen aan een geweldig leuke winactie van de Efteling.
Lees verder onder de advertentie
Hoe het werkt? Dat lees je hieronder.
De Efteling zoekt dé SuperOpa of SuperOma
Natúúrlijk hebben jouw kinderen de stoerste, meest sportieve, liefste, slimste of meest grappig opa of oma van Nederland. Je moet alleen nog even aan de Efteling vertellen waarom dat zo is, want zij zoeken dé SuperOpa of SuperOma. Worden jouw kind en z’n opa of oma uitgekozen, dan mogen ze op woensdagmiddag 26 juni samen komen strijden voor de titel ‘SuperOpa of SuperOma van Nederland’. Zo is er een razendsnelle speurtocht door het Sprookjesbos en draait je kind rondjes in de draaimolen terwijl opa of oma ‘m zo goed mogelijk natekent. Allemaal niet voor niks, want de winnaar krijgt niet alleen de felbegeerde titel, maar gaat er ook nog eens vandoor met een verblijf voor het hele gezin in Vakantiepark Efteling Loonsche Land.
Lees verder onder de advertentie
Meedoen? Meld de opa en/of oma van je kind hier aan.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.