In samenwerking met Kek Mama

Winactie: Verwen jezelf met een luxe mommy treatment

18.09.2024 10:30

Als moeder ben je continu in de weer, en selfcare? Dat schiet er vaak bij in. Maar wat als je nu eens écht tijd voor jezelf zou kunnen nemen? Goed nieuws, want Kek Mama geeft één gelukkige winnaar een heerlijke mommy treatment cadeau.

Wat kun je winnen?
Stel je voor: een moment helemaal voor jezelf, zonder zorgen, in een luxe salon. Jij kunt een gezichtsbehandeling winnen bij Skin Improvement & Beauty in Amsterdam op de recent geopende nieuwe locatie. (Oude IJsselstraat 15-17, Amsterdam-Zuid), een verwennerij ter waarde van maar liefst €250!

Skin Infuzion

De behandeling
Tijdens de behandeling met het innovatieve Infuzion System® wordt hyaluronzuur – helemaal pijnloos – diep in je huid gebracht. Rimpeltjes, kraaienpootjes en donkere kringen onder je ogen worden aangepakt, en zelfs acne en grove poriën worden verminderd. Het resultaat? Een frisse, gladde en stralende huid die direct gehydrateerd aanvoelt. Je huid wordt steviger, en je loopt de deur uit met een natuurlijke glow.

Meedoen?
De winactie loopt van 18 t/m 25 september. Grijp je kans en gun jezelf dat ultieme verwenmoment! Volg Kek Mama en Skin Improvement & Beauty op Instagram en vul onderstaand formulier in*.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.