Tip van de redactie: Deze 6 adventskalenders wil je hebben

11.10.2024 06:00

Sesanne woont samen in Bussum met haar vriend, drie kids en hond Bobby. Als veertigjarige moeder is ze altijd opzoek naar manieren om haar jonge look niet kwijt te raken. Wat zijn de natural beauty geheimen in het plastic fantastic Gooi? To botox or not… Dat is de vraag!

Sesanne: “Adventskalenders zijn allang niet meer alleen voor kinderen die de dagen tot kerst niet kunnen afwachten. Tegenwoordig zijn ze er namelijk ook in alle soorten en maten voor volwassenen, en eerlijk gezegd: als ik die zie, word ik zelf ook best ongeduldig! Denk aan kalenders vol beautyproducten, of zelfs spannende verrassingen. Ja, adventskalenders zijn echt een schot in de roos voor ons volwassenen.

Naughty or nice?

Ouders verdienen natuurlijk ook een cadeautje van de Sint, en een adventskalender is een veel leukere optie dan – laten we eerlijk zijn – weer een paar sokken. Bovendien, je kunt er zelfs de man in je leven blij mee maken. De kalender van EasyToys, bijvoorbeeld, geeft niet alleen cadeautjes, maar ook heel wat spanning en plezier tijdens die donkere dagen voor kerst.

Skins – The Boutique Edition

Een verlanglijstje zonder iets van Skins is in mijn ogen geen volledige lijst. De Boutique Edition is niet zomaar een doos, maar een eerbetoon aan de iconische liefde boutique in Laren, de plek waar Skins zijn verhaal verder vorm kreeg en mijn persoonlijke favoriete winkel is. Deze limited edition box zit boordevol verrassingen met maar liefst 28 vakjes, elk gevuld met zorgvuldig geselecteerde producten uit de Skins-collectie.

En dan hebben we ook nog de gloednieuwe samenwerking tussen Skins en fashionmerk Wandler. Twee prachtige merken die hun krachten bundelen in een ‘day to evening’ set – ideaal om je look van dag tot nacht te upgraden. Deze must-haves zijn een fantastische aanvulling op elk verlanglijstje.

Davines – Exclusieve giftset

Zo blij dat ik dit jaar Davines ontdekte op het juiste moment! Mijn haar was echt een ramp, maar dankzij het geweldige team achter Davines heeft het de lente en zomer zonder slag of stoot overleefd. En nu maken we ons op voor de koude dagen. Deze exclusieve gifset is de perfecte kans om de iconische Davines-producten te testen.

En het beste? Alles komt in handige reisformaatjes, ideaal om overal mee naartoe te nemen. Dus waarom niet meteen een weekendje weg plannen? Met deze producten kun je je haar in topvorm houden, waar je ook bent!

Charlotte Tilbury – Treasure chest of love

Een van de dingen die nog op mijn beauty to-do lijstje staat voor dit jaar is het aanschaffen van iets van Charlotte Tilbury. Ik ben blijkbaar het uitstervende ras dat nog niks van haar in de kast heeft staan. Laatst zat ik lekker op de bank en was ik helemaal geinfluenced door haar eigen filmpje over die ene wonder stick die wallen en rimpels als wolken voor de zon laat verdwijnen.

En nu heb ik ook nog de kans om maar liefst 12 producten van het merk te testen! Dat is ook weer iets dat ik meteen kan afstrepen van mijn lijstje. Want wie wil nou niet stralen als een zonnetje, zelfs op de dagen dat het even wat minder gaat?

Rituals – The Ritual of Advent

Deze adventskalender is echt een feestje om te zien met zijn 24 miniatuurhuisjes, die elke dag weer nieuwe verrassingen onthullen. Van schattige huisjes tot de levendige flagship store van House of Rituals, elke deur en raam vertelt een stukje van ons Nederlandse erfgoed en brengt de kerstsfeer in huis.

Het is niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar je kunt ook heerlijk genieten van de geuren en producten die erin zitten. Het zorgt echt voor een betoverende sfeer tijdens de dagen die naar kerst toe leiden.

De Bijenkorf – Beauty Adventskalender

Oh, de Bijenkorf is echt dé hotspot tijdens de feestdagen! Het is niet alleen de plek om je te vergapen aan die magische etalages die elk jaar weer voor je ogen tot leven komen. De beauty kalender van de Bijenkorf is ook iets om je vingers bij af te likken. Zoals ze zelf zeggen: “Vijfentwintig bijzondere beautycadeautjes om van elke dag tot kerst een feestje te maken.” En laat dat nu precies zijn wat we nodig hebben om de countdown naar kerst nog leuker te maken. Mij hebben ze in ieder geval al binnen!


De keuze is reuze

Dus dames, vergaap je aan deze fantastische adventskalenders en laat de hints thuis maar vallen! Wie weet hoort Sinterklaas jullie smeekbeden en gaat hij goedgemutst de winkel in om een van deze pareltjes voor jullie te scoren. De spanning, de verwachtingen, het dagelijks openmaken van een vakje — dat maakt de aanloop naar de feestdagen toch nog net iets specialer. Ik zelf kan maar niet kiezen, want er zijn zo veel leuke opties!”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama