Iedere dag een spannende verrassing die je écht niet wil missen

16.10.2000 09:50
seks easytoys

De decembermaand komt eraan en dat betekent gezelligheid, cadeautjes en… verrassingen! Maar waarom zou je de verrassing alleen onder de kerstboom laten liggen? Deze naughty surprises kun je maar beter gewoon meteen mee naar de slaapkamer nemen. 

We kunnen er kort en eerlijk over zijn: de tropenjaren zijn niet bepaald de hoogtijdagen op seksueel gebied. Een beetje extra spanning in de slaapkamer kan dus geen kwaad. Uit de Nationale Seks-enquête van EasyToys blijkt dat seksuele fantasieën nog steeds een belangrijk onderwerp zijn voor veel koppels, maar dat ze vaak onbesproken blijven. 40% van de ondervraagden geeft aan hun fantasieën niet met hun partner te delen. Zonde, want wie weet wat voor moois jullie samen kunnen ontdekken!

Gelukkig is er een speelse en spannende manier om hier verandering in te brengen. De adventskalender van EasyToys bevat 24 geheimpjes die ontworpen zijn om al je fantasieën tot leven te brengen. Elke dag opent zich een nieuw deurtje met een spannend speeltje of accessoire om te experimenteren en je seksleven een boost te geven. Of het nu gaat om rollenspel, iets nieuws proberen in de slaapkamer of je laten verrassen door de verschillende toys – deze kalender is dé perfecte manier om samen op ontdekkingsreis te gaan. Easy does it – want het uitzoekwerk is al voor je gedaan.

Fantasieën bespreken: een cadeau voor jullie relatie

Het is natuurlijk niet altijd makkelijk om open te zijn over je diepste verlangens, vooral als je al jaren samen bent en de oneindige to do’s van het drukke gezinsleven met jullie tussen de lakens kruipen. Toch loont het de moeite om het gesprek over seksuele fantasieën aan te gaan. Uit de Nationale Seks-enquête blijkt dat koppels die hun fantasieën delen, vaak meer voldoening uit hun seksleven halen. En dat hoeft helemaal niet in één keer allesomvattend te zijn. Begin klein, bijvoorbeeld door samen de EasyToys adventskalender te openen en te ontdekken wat jullie beiden leuk vinden. Zo maak je op een speelse manier ruimte voor een diepere connectie én extra plezier.

24 dagen vol avontuur(tjes)

De adventskalender is als een ontdekkingstocht waarbij je elke dag een stapje verder gaat. Misschien begin je met een zachte blinddoek of een spannend kaartspel om elkaar beter te leren kennen op een manier die je niet gewend bent. Naarmate de dagen verstrijken, worden de items steeds avontuurlijker. Van verleidelijke lingerie tot opwindende toys die jullie helpen nieuwe hoogtes te bereiken. Perfect om je fantasieën, zoals die spannende gedachte over een rollenspel of een sexy avondje buiten de deur, te laten uitkomen – zonder dat je daar meteen een hele planning voor nodig hebt.

Maak van december een maand om nooit te vergeten

Vergeet de stress van het perfecte kerstcadeau zoeken, de EasyToys adventskalender heeft het allemaal. Met 24 verschillende producten voor zowel beginners als doorgewinterde liefhebbers, zorg je ervoor dat de feestdagen extra festive worden (wink, wink). Elke dag biedt een nieuwe verrassing die je aanmoedigt om samen te experimenteren en jullie seksleven naar een hoger niveau te tillen. Want laten we eerlijk zijn, na al die drukke dagen verdienen jullie toch zeker een beetje extra quality time samen?

Dus, waar wacht je nog op? Pak het moment en ontdek samen wat er allemaal mogelijk is. Of je nu al jaren samen bent of nog aan het begin van je relatie staat – er is altijd iets nieuws te ontdekken. En wie weet, misschien wordt die ene fantasie die je altijd voor jezelf hebt gehouden, wel werkelijkheid met de adventskalender van EasyToys.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EasyToys.