Eén op de drie Europese vrouwen is ontevreden over haar lijf en borsten. Dat blijkt uit een onderzoek van bh-merk Triumph.
Lees verder onder de advertentie
Kinderen spelen daar een belangrijke rol in: veertig procent van de moeders is namelijk minder blij met haar borsten sinds ze kinderen heeft gekregen. En dan vindt de helft daarvan ook nog eens dat ze haar perfecte lijf is verloren.
Lees verder onder de advertentie
Goede maat
Wel is het zo dat het merendeel van de vrouwen zich beter voelt als ze een goede bh draagt. Maar daar zit meteen het probleem, want uit hetzelfde onderzoek van Triumph blijkt dat maar weinig vrouwen weten wat hun bh-maat is, met als gevolg dat ze vaak (soms wel jarenlang) met een te groot of te klein exemplaar rondlopen.
Lees verder onder de advertentie
Voor ieder wat wils
Gelukkig heeft Triumph nu de Magic Boost, een nieuwe lijn met drie verschillende, corrigerende bh’s: de push-up, lift-up en shape-up. De één geeft je borsten een lift, de ander zorgt dat je rondingen goed zichtbaar zijn en de derde laat je decolleté er voller uitzien. Drie verschillende bh’s die één ding gemeen hebben: ze zorgen ervoor dat je lijf en borsten er nog mooier uitzien.
Lees verder onder de advertentie
3x mooie borsten
Benieuwd naar de bh’s van Triumph? Hieronder zie je de verschillen. Leuk om te weten: ze zijn er in het nude beige, zwart en grijs.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.