Back to school: zó heb je een ontspannen & stijlvolle ochtendroutine met kids

06.09.2024 11:57

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en dat betekent weer terug naar de dagelijkse ochtendspits. Voor veel ouders is dit een tijd van stress en hectiek, waarbij de strijd om iedereen op tijd én netjes gekleed de deur uit te krijgen, vaak centraal staat. Maar wat als dit jaar alles net even wat soepeler kan verlopen?

Primark maakt een ontspannen ochtendroutine mogelijk met hun stijlvolle en betaalbare kledingcollectie, speciaal voor het nieuwe schooljaar.

Begin de ochtend relaxed

We weten allemaal hoe het gaat: de ochtenden kunnen chaotisch zijn. Maar wat als je kinderen hun outfit voor school al klaar hebben liggen en deze binnen een kwartier aan hebben? Dan blijft er ineens veel meer tijd over voor de leuke dingen, zoals samen ontbijten. En ja, dat betekent ook dat er soms een glas melk omgaat, maar dat is allemaal onderdeel van het ochtendritueel. Een handige tip: leg de avond ervoor alvast alles klaar, van de sokken tot de haaraccessoires, zodat je ’s ochtends geen tijd verliest.

Primark heeft alles in huis om de stressfactor “ik heb niks om aan te trekken” te elimineren. Van comfortabele pyjama’s tot stoere outfits voor zowel jongens als meisjes – met de kleding van Primark is aankleden niet alleen snel, maar ook nog eens leuk. En voor de allerkleinsten die soms wat extra motivatie nodig hebben? Maak er een spelletje van! Wie is het eerste aangekleed? De winnaar mag het ontbijt kiezen.

Stoer en comfy de schoolbanken in

Natuurlijk willen kinderen er op school goed uitzien, en laten we eerlijk zijn, een coole outfit kan bijdragen aan een goede start van het schooljaar. Primark biedt een uitgebreide collectie die perfect inspeelt op de laatste trends, zonder dat je er diep voor in de buidel hoeft te tasten. Denk aan stoere tuinbroeken, comfortabele hoodies, en trendy sneakers die niet alleen stijlvol, maar ook functioneel zijn voor de drukke schooldagen. En pssst…! Ook voor jou en je partner hebben ze een leuke collectie om stijlvol, maar toch betaalbaar voor de dag te komen.

Tip voor ouders: geef je kind wat inspraak in wat ze willen dragen. Samen winkelen en keuzes maken uit de collectie kan zorgen voor een boost in zelfvertrouwen. Zo gaan ze niet alleen met een goed gevoel, maar ook met een outfit waar ze trots op zijn, naar school. Daarnaast kan een leuke accessoire, zoals een kleurrijke rugzak of hippe sneakers, net dat beetje extra flair toevoegen aan hun look. Met outfits die er niet alleen goed uitzien, maar ook tegen een stootje kunnen, stappen jouw kinderen zelfverzekerd het schoolplein op. En voor jou als ouder is het fijn om te weten dat je ze met de kleding van Primark in kwaliteitskleding hebt gestoken, zonder dat dit je budget overschrijdt. 

Ready, set, go!

Als de klok richting acht uur gaat en het tijd is om de kinderen uit te zwaaien, kun je met een gerust hart de dag beginnen. De kids zijn niet alleen aangekleed, maar ook helemaal klaar voor wat de dag hen brengt. Of het nu regent of de zon schijnt, met de juiste jas, schoenen en accessoires van Primark zijn ze voorbereid op elke situatie.

Tip: vergeet niet om (vooral voor de allerjongsten) een reserve-setje kleding in hun schooltas te stoppen. Kleine ongelukjes gebeuren, en het geeft jou als ouder gemoedsrust te weten dat ze iets droogs of schoon kunnen aantrekken. Een goede regenjas en stevige schoenen zijn onmisbaar met het Nederlandse weer, en bij Primark vind je deze in alle soorten en maten.

Primark maakt jouw ochtend-aankleedroutine met de kids een stuk makkelijker, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: een stressvrije start van de dag en blije kinderen die klaar zijn voor het nieuwe schooljaar.

Zorg dat je op tijd bent met het scoren van de beste outfits voor jouw kinderen. Met de Back to School collectie van Primark ben je verzekerd van een stijlvolle en soepele start van het schooljaar! En als je er toch bent, trakteer jezelf dan op iets nieuws – een ontspannen ouder is tenslotte het beste voorbeeld voor een ontspannen ochtendroutine. Meer inspiratie opdoen? Kijk dan hier!