Nooit meer de deur uit zonder mom bag

14.10.2024 14:56

Wanneer je moeder bent geworden is de deur uit gaan nooit meer hetzelfde. Vooral wanneer je samen met je kindje(s) op pad gaat, kan je soms het gevoel hebben dat je een pakezel bent. Want wat moet er veel mee! Naast je eigen dingen moet je plotseling denken aan speentjes, flesjes, voeding, doekjes, luiers, speeltjes, snacks en wat allemaal niet meer. Dat vraagt om een speciale tas, eentje waar jij al snel niet meer zonder kunt: de mom bag.

Een mom bag?

Eigenlijk zijn moeders net helden, als je bedenkt hoeveel ballen ze de hele dag door in de lucht houden. Maar zoals een held gebruik kan maken van superpowers, beschikt een mama ook over een superkracht. Die zit namelijk in haar mom bag. Maar wat is een mom bag eigenlijk?
De mom bag is een lekker grote shopper met een nonchalante en hippe look. Een tote bag waar je met gemak al jouw spulletjes én die van je kinderen in kwijt kunt, zonder dat je hoeft te proppen. 
Deze hippe tassen, die geschikt zijn voor al je momenten, kun je natuurlijk ook gewoon dragen als je geen mama bent, want ze zijn naast leuk ook heel praktisch. 

De mom bag is de moderne luiertas

Vergeet die peperdure luiertas en kies voor een hippe mom bag, zoals de Wallabag! Want waar het vooral om gaat bij een tas voor mama’s is dat hij er leuk uit moet zien en praktisch is. Met een mom bag kun je al deze vakjes aanvinken. Dankzij de minimalistische vormgeving en het lekker grote formaat is de mom bag vooral heerlijk handig. Met een groot hoofdvak waar je alles makkelijk in kunt gooien op een drukke doordeweekse ochtend, een klein ritsvakje voor de essentiële zaken waar je niet naar wilt grabbelen, zoals je sleutels en een speentje, is dit de ultieme mom bag. 

Iedereen een mom bag!

De Wallabag mom bag is zo leuk dat eigenlijk iedereen er eentje wil dragen. Dankzij het eenvoudige design past de tas bij iedere outfit en omdat er zoveel verschillende kleurtjes, printjes en stofjes zijn, kun je altijd een mom bag uitzoeken die perfect bij jou past. Of je nou de voorkeur geeft aan een chique shopper of juist liever die retro vibe wilt met een ribstof shopper. Helemaal hip zijn de mom bags die gemaakt zijn van een zacht teddy stofje of die een leuke dierenprint hebben, zoals zebrastrepen, dalmatiër-stippen of uiteraard de iconische luipaardprint.  

Hou je handen vrij met een mom bag

Het grote voordeel van een mom bag is dat hij zo gemaakt is dat jij je handen vrij kunt houden. Dankzij extra brede hengsels en extra lussen voor de stevigheid hang je hem namelijk heel makkelijk over het handvat van je kinderwagen of het stuur van je bakfiets. Dat scheelt een hoop gezeul en jij houdt je handen vrij om kinderhandjes vast te houden (of kinderfietsen, speelgoed of iets anders wat ze per se mee wilden nemen, maar na tien meter niet meer wilden dragen).
Die lange hengsels maken het bovendien ook heel eenvoudig om de mom bag crossbody of als schoudertas te dragen wanneer je geen fiets, buggy of kinderen mee hebt. Dan neem je moeiteloos je koffie to go mee!

Een mom bag voor ieder moment

Ideaal dus, deze mom bag. Maar niet alleen om mee de deur uit te gaan wanneer je met je kinderen bent. Je zult al snel merken dat dit je favoriete tas wordt voor elk moment. Even snel naar de supermarkt? Dan neem je je mom bag mee! Gooi je yogamatje of je sportspulletjes erin en ga naar de gym, en ook wanneer je je klaarmaakt voor een stranddagje is de mom bag een uitkomst, want je stopt er met gemak voor de hele familie strandlakens, snacks en speelgoed in. Naar je werk, naar school, tijdens die stedentrip: je mom bag is je nieuwe bestie!