Grote kans dat jij je kiwi uitlepelt, maar toch is die schil supergezond. Waarom? StyleToday vertelt het je.
Lees verder onder de advertentie
Het jasje van de vrucht bevat enorm veel vezels. Deze zijn belangrijk voor je spijsvertering, waardoor je ook gemakkelijker op gewicht kunt blijven.
Van alle vruchten bevat een kiwi met schil de meeste vitamine C. Daarnaast is de vrucht ook rijk aan vitamine B en vitamine E.
Door de vezels, zal het eten van een kiwi (inclusief het jasje) je sneller een voldaan gevoel geven. Ook handig als afvallen één van je goede voornemens is.
Daarnaast hebben de hoeveelheid vezels een gunstig effect op het cholesterolgehalte, waarmee we het risico op hart-en vaatziekten wordt verlaagd.
Durf je het niet aan om de harige schil te eten? Tip: probeer het eerst met een gele kiwi, deze heeft namelijk minder haartjes. Wat je ook kunt doen: de haartjes van de groene kiwi afborstelen. Maar vergeet de kiwi niet af te spoelen voordat je ‘m eet.
Nu Jennifer Hoffman ouder, wijzer én moeder is, realiseert ze zich dat ze haar lichaam niet altijd heeft gewaardeerd. Voor de lens van fotograaf Jasper Suyk ging ze uit de kleren.
Nu Jennifer Hoffman ouder, wijzer én moeder is, realiseert ze zich dat ze haar lichaam niet altijd heeft gewaardeerd. Voor de lens van fotograaf Jasper Suyk ging ze uit de kleren.
Sanne (35) is moeder van een dochter (1,5). Ze viert oud en nieuw dit jaar bewust alleen en geniet er met volle teugen van. Waarom ze andere moeders of ouders aanraadt dit ook te doen deelt ze met ons.
Heather (33) is redacteur bij Kek Mama en moeder van een zoontje (4) en dochter (1). Haar columns zijn een mix van herkenbare momenten, hilarische situaties en kleine overwinningen in het moederschap.
Feestjes waar alles op rolletjes loopt vergeet je meestal binnen een week. De échte verhalen en feestblunders blijven hangen dankzij mislukte kostuums, dronken Sinterklazen en Kerstmannen en gênante gedichten.