Geen gedoe en geschreeuw op de achterbank als je richting ’t zuiden rijdt? Schaf dan een tablethouder aan. Zo krijgt je kind geen ‘app-nek’ en rij jij fluitend naar jullie vakantieadres.
Lees verder onder de advertentie
Eenvoud
Lees verder onder de advertentie
Weinig poespas: bevestigen, tablet erin inklikken en je kind is uren zoet op de achterbank.
– Stabiel en stevig – Makkelijk te bevestigen – Te gebruiken voor tablets tot 10 inch
Dat is nog eens handig: in deze organizer kun je niet alleen de tablet kwijt, maar ook speelgoed, een knuffel en andere kleine spulletjes die je koter onderweg bij de hand wil hebben.
– 58 x 22 cm – Gemakkelijk te bevestigen – Eenvoudig schoon te maken
De tablet hang je bovenin, achter de bevestigingsriem hang je oordopjes, kleurpotloden of ander speelgoed. Is de rit voorbij? Dan klap je ‘m dankzij die riem eenvoudig weer in.
– Voor tablets van 8 t/m 10 inch – Anti-slip elastieken – Verstelbare riem
Heb je een nog al beweeglijk kind achterin? Grote kans dat de spulletjes in de organizer voor zijn neus op de grond belanden. Met deze autostoel organizer is dat probleem verleden tijd. De tablet gaat in een apart vak en alle andere spulletjes zitten in één van de andere vakjes die allemaal handig te sluiten zijn. Handig: er zit ook een haakje bij, voor de speen of knuffel.
– 44 x 62 cm – Plastic – Inclusief handige ophanghaak
We kennen allemaal wel een verhaal over een bizar betaalverzoek, toch? Dat is lachen, tot het je ineens zelf overkomt. Sonja kreeg een Tikkie van het vriendje van haar dochter.
In de podcast Geuze & Gorgels vertelt Monica Geuze dat ze de achternaam van haar dochter wil laten aanpassen. Zara-Lizzy gaat nu door het leven met de naam van haar vader, Veldwijk, en dat ziet haar moeder graag anders.
Kinderen verzinnen de gekste dingen om ergens onderuit te komen. Vaak met hele slechte smoezen die je zo doorziet, maar soms zijn ze slimmer dan je verwacht. Zo dacht Sylvia maandenlang dat haar dochter naar paardrijles ging, maar dat was helemaal niet zo.
We doen het allemaal weleens: uit automatisme roepen we “Goed gedaan!” als onze kinderen iets presteren. Volgens kinderpsycholoog Becky Kennedy zijn juist deze twee woorden – hoe goedbedoeld ook – niet altijd goed voor het zelfvertrouwen van je kind.
Slaap jij al jaren met lucide dromen over een volledige nacht doorslapen? Dan zou het zomaar eens kunnen dat jouw kinderen tot een van de sterrenbeelden behoren die bekendstaan als de slechtste slapers.