In samenwerking met Kek Mama

70% loopt deze unieke sekservaring mis

22.08.2024 11:11

Ah, augustus! De maand van zon, zee, strand en zwoele zomeravonden die roepen om vernieuwing en plezier. In het zand, op het terras én tussen de lakens.

De zomer is dé tijd om samen met je partner iets spannends te ontdekken, en niet alleen qua standjes, maar ook qua plekken. En dan doelen we niet op ‘het bed’, maar je horizon verbreden door de ‘backdoor’ te verkennen.

De backdoor

De backdoor?! Veel mensen zijn nieuwsgierig naar anale seks, maar slechts 30 procent heeft het ooit geprobeerd. Veel mensen laten de achterdeur liever dicht vanwege taboes en schaamte. Plus, de angst voor pijn of ongemak houdt velen tegen, vooral als ze niet precies weten hoe je het op een veilige en plezierige manier aanpakt. Kortom, die ‘backdoor’ blijft vaak op slot, gewoon omdat het spannend blijft.

Verrassend plezierig

Spannend is juist sexy. En ondanks het taboe eromheen, is anale seks helemaal niet vies of raar. Sterker nog, het kan verrassend plezierig zijn en zelfs leiden tot een anaal orgasme. Ja, je leest het goed. Met een beetje geduld en de juiste tools kan het je slaapkameravonturen een frisse boost geven. En laat de zomer de perfecte gelegenheid bieden om op avontuur te gaan in een ontspannen sfeer.

Asstronaut Training Kit

‘Hoe dan?’, horen we je hardop denken. Met de Asstronaut Training Kit van EasyToys! Deze kit is speciaal ontworpen om je op een veilige, comfortabele en plezierige manier door de ‘backdoor’ te laten reizen. Met hoogwaardige en veilige speeltjes is deze kit perfect voor zowel nieuwsgierige beginners als ervaren ontdekkingsreizigers. Het verkennen van deze playbox is spannend en een beetje ondeugend, maar absoluut geen dagelijkse kost. Dus, laat de zomeravonden extra zwoel en avontuurlijk zijn?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EasyToys.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.