Leuk speelgoed kopen zónder meteen diep in de buidel te tasten? Dat kan. Voor wie nog wat inspiratie kan gebruiken: 7 cadeautips onder de 30 euro.
Lees verder onder de advertentie
Kubb-spel
Lees verder onder de advertentie
Kubb – Zweeds dialect voor ‘houten blok’ – is heel simpel: probeer met de stokken alle torens van het andere team om te gooien. Gelukt? Dan mik je op de koning. Het team dat raakt, wint.
– Voor kinderen vanaf 8 jaar – Geschikt voor 2-6 spelers – Inclusief handige opbergzak
Helm op, kniebeschermers om en gáán. Meer dan dit skateboard heb je niet nodig voor een middag vol plezier. Extra leuk: in de wielen zit ledverlichting.
– Voor kinderen vanaf 6 jaar – Verkrijgbaar in verschillende kleuren – Afmeting: 55,5 x 15 x 15 cm
Een groep kinderen over de vloer? Haal deze doos tevoorschijn en je hebt er geen kind aan. Bovendien heb je geen last van geklieder, want deze cupcakes kun je niet eten.
– Voor kinderen vanaf 6 jaar – Inclusief 8 cupcakes om te versieren – Bevat tegels, kaarsjes en stickers
Geen tijd, zin of geld voor een echt huisdier? Deze speelgoedvariant is een perfect alternatief. En hiervoor hoef je ’s avonds tenminste niet de deur uit.
– Met tweedelige afneembare riem – De kitten loopt, beweegt haar kop en maakt geluid – Ook verkrijgbaar als kitten, beer of dinosaurus
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.