Of je nou afgekolfde borstvoeding geeft of flesvoeding, een goede fles is onmisbaar. Helaas komt bij het flesvoeden vaak het probleem van vervelende darmkrampjes kijken.Gelukkig is er een fles die speciaal ontworpen is om minder lucht in het buikje van je baby te laten komen, waardoor darmkrampjes aanzienlijk verminderen.
De Difrax anti-colic S-fles is een musthave als jouw baby last heeft van darmkrampjes. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.
Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
Ergonomische vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
Ideaal voor combinatie flesvoeding en borstvoeding
Influencers Sarah en Lindsey testen de fles uit:
Voor Sarah (@sarahliebregts) zijn de flesjes van Difrax echt een uitkomst, nu haar borstvoeding iets terugloopt. “Wat ik daar zo top aan vindt? Deze flesjes hebben een S-vorm, je kan de fles dus in elke houding geven.” De vorm van de S-fles zorgt voor een ergonomische, ontspannen houding tijdens het voeden. De flessenspeen blijft door de S-vorm altijd gevuld met voeding. Ook de verschillende doppen en maten van de flesjes vindt Sarah ideaal.
Ook Lindsey (@lindseybeljaars) is fan van de S-fles van Difrax. Zij gebruikt deze al sinds de geboorte van haar zoontje Thijs. “Thijs heeft er altijd super goed uit gedronken en nooit last gehad van krampjes.” De S-fles heeft een anti-colic ventiel in de bodem waardoor de lucht niet vermengd wordt met de voeding. Hierdoor blijven de voedingswaarden en vitamines behouden en heeft je kindje weinig last van darmkrampjes, boeren en spugen.
Met de S-fles van Difrax kan je door de S-vorm voeden in de juiste, natuurlijke en ontspannen houding. Ook helpt het anti-colic systeem darmkrampjes voorkomen Lees hier alles over de Difrax anti-colic S-fles.
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Difrax
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.