Kijktip! Het gloednieuwe seizoen van Gooische Vrouwen gaat bijna van start

22.10.2024 13:00
Gooische Vrouwen nieuw seizoen Beeld: Videoland

Iedereen was natuurlijk al op de hoogte (en zo niet, onder welke steen heb jij gelegen?), er komt een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen. En nu is het eindelijk zo ver: seizoen 6 van Gooische Vrouwen is binnenkort te zien! Wij kunnen niet wachten.

Gooische Vrouwen, wie kent het niet? Wij hebben Cheryl, Claire, Anouk en Roelien gemist. Nu is eindelijk na 15 jaar seizoen 6 in aantocht, want vanaf zondag 27 oktober kunnen we de Gooische vriendinnen weer bewonderen. Je ziet het op Videoland. Vanaf 10 november is het nieuwe seizoen ook te zien op SBS6 om 20.30 uur.

Lees ook: Patricia: ‘Bij elkaar blijven voor de kids is in mijn ogen de domste keuze die je kunt maken’

Tekst gaat verder onder de Instagrampost

Naast de favoriete hoofdpersonages zijn natuurlijk ook Martin Morero, tante Cor, Dokter Rossi en Yari weer van de partij. En er zullen ook wat nieuwe gezichten te zien zijn in seizoen 6, zoals bijvoorbeeld Tommy van Lent die Remy Morero speelt. Tommy is bekend van zijn rol in GTST.

Gooische Vrouwen bij de Televizier-Ring Gala

Om de fans alvast warm te draaien, kwamen Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk geheel in character om de Televizier-Ring uit te rijken aan de felbegeerde winnaars. De Gooische alter-ego’s waren het hoogtepunt van de avond, wat ons betreft.

Wat zal het Gooi allemaal weer voor ons in petto hebben? Sla de popcorn maar vast in en ga er lekker voor zitten zondag, want dit wordt gegarandeerd om te smullen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.