In samenwerking met Kek Mama

Stressvolle ochtendspits? Deze handige tool kan jou voortaan veel tijd opleveren

14.10.2024 14:07
Beeld: Pexels

Kinderen aankleden, broodtrommels vullen, het liefst jezelf ook nog even fatsoeneren en dat allemaal binnen een uur (of minder). De ochtenden voelen soms als een race tegen de klok. Hoe fijn zou het zijn als die drukke ochtendspits voortaan soepel verloopt? Dat kan! Wij vertellen je hoe.

Stel je voor: je hebt in één handomdraai kokend water voor je havermout, warm water voor het flesje van de baby én een kop thee voor jezelf. En dat allemaal zonder te wachten. Klinkt als een ideale start van de ochtend, toch? De kraan van Quooker is dé oplossing om tijd te besparen. Het geeft je net die extra minuut om adem te halen tussen de chaos door. Want zeg nou zelf: alles wat je tijd, gemak én rust oplevert in de ochtend is pure winst.

Vier redenen waarom Quooker je ochtend makkelijker maakt

1. Ontbijt in een handomdraai

Geen tijd om uitgebreid te ontbijten? Met de Quooker heb je binnen een paar seconden kokend water voor een gezonde portie havermout of een gekookt eitje. En als je peuter per se noedels als ontbijt wil, dan heb je daar ook direct het kokende water voor klaarstaan. Efficiëntie ten top!

2. Direct tijd voor thee

Een vaste ochtendroutine brengt structuur in de chaos. Maak van de Quooker-kraan jouw geheime wapen: start je ochtend met een kop thee zonder te wachten op de waterkoker. Dat kleine momentje van rust geeft je de energie om de drukke ochtendspits te rocken.

Ook fijn om te weten: wanneer je een CUBE aansluit op je Quooker, komt er naast warm, koud en kokend water ook gekoeld en bruisend water uit je kraan. Ideaal voor een kan op tafel of fles voor onderweg.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto: Quooker

3. Multitasken als een pro

Als mama ben je altijd aan het multitasken. Terwijl je de peuter helpt met aankleden, kun je met de Quooker snel een flesje voor de baby maken. De kraan zorg er simpelweg voor dat je geen kostbare minuten verliest door te wachten op kokend water. En doordat de kraan ook gekoeld water kan geven, vul je ook nog snel een flesje water voor in de schooltas.

4. Opgeruimd staat netjes

Staat die gebruikte koekenpan of vieze snijplank van gisteravond nog op het aanrecht? Snel even omspoelen onder warm water, en dat terwijl je kinderen aan je been hangen. Met de Quooker doe je dit soort klusjes supersnel. Het warme water is direct klaar, waardoor je geen tijd verspilt.

5. Supersnel speentjes uitkoken

Oeps, vergeten om dat nieuwe speentje of flesje uit te koken voor je het afgeeft bij de opvang? Bespaar jezelf onnodige stress en gebruik de Quooker door twee keer de kindvriendelijke bedieningsknop in te drukken en je hebt direct kokend water om speentjes en flesjes te steriliseren.

Dus, als je die hectische ochtendspits wilt omtoveren tot een soepel begin van je dag, laat de Quooker-kraan dan voor je werken. Ontdek hier waar jij je Quooker nog meer voor kan gebruiken. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Quooker.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.