Dit is hoe Merels tweejarige dochter per ongeluk een Porsche van €35.000 kocht

19.10.2024 13:18
meisje speelt op telefoon

Heeft jouw kleintje wel eens stiekem een snoepje of koekje gepikt? Maak je borst maar nat, want het kan nog véél gekker. De dochter van Merel heeft namelijk een Porsche besteld, nadat ze de telefoon van haar vader had gejat!

Bijna ieder kind haalt wel eens iets uit wat eigenlijk niet mag. De een doet het met schade, de ander zonder. En laten we eerlijk zijn: we hopen natuurlijk altijd op die laatste categorie. Maar helaas voor Merel, zij heeft de eerste situatie meegemaakt met héél veel financiële schade. Op tweejarige leeftijd had haar kleine boefje namelijk een Porsche Cayenne gekocht. 

Dubbelklik en klaar

Merels vriend lette even niet op toen hun kleine donder zijn telefoon had gepikt. Waarschijnlijk stond de app van een veilingsite nog open en de kleine besloot meteen actie te ondernemen. Zonder dat ze het doorhadden, was hun dochter op dat moment bezig met een auto ter waarde van € 35.000 te kopen. “Er was een hele aantrekkelijke oranje button waar ze op heeft gedrukt”, vertelt Merel bij Radio538. En niet zomaar één keer – nee hoor, ze drukte twee keer op die oranje knop om de deal helemaal rond te maken. Voor je het weet ben je dan de trotse eigenaar van een Porsche! Terwijl sommige mensen daar jarenlang voor moeten werken, had Merels dochtertje dat met een simpele dubbelklik voor elkaar.

@radio538

Zo jong en dan al zo’n dure smaak… 👶🤑 #fail #radio538 #538 #porschecayenne #oeps

♬ origineel geluid – Radio 538

Geen genade

En dan denk je misschien: nou ja, zoiets kan vast rechtgezet worden, toch? Maar nee hoor, de veilingsite had geen medelijden. Als je het niet kan betalen neem je maar een lening, kreeg Merel te horen. Want ja, zo werkt dat in de volwassen wereld, zelfs als je kind de boel heeft aangeklikt.

Twee jaar in stijl

Maar goed, Merel en haar gezin besloten er het beste van te maken. Twee jaar lang hebben ze in hun nieuwe Porsche gereden. Tja, als je dan toch per ongeluk een luxe auto koopt, kun je er maar beter van genieten, toch? Uiteindelijk hebben ze de wagen weer doorverkocht aan een nieuwe eigenaar. 

Tip van de dag!

Dus, heb je een kleine die van knopjes houdt? Vergrendel je telefoon maar goed! Want voor je het weet, ben je de volgende die per ongeluk een Porsche in de oprit heeft staan.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.