Goed, gezond is misschien lichtelijk overdreven, maar echt ongezond is deze fudge niet. Chocolade en pindakaasliefhebbers opgelet, want met dit supersimpele recept bereid je een overheerlijke snack in een handomdraai.
Lees verder onder de advertentie
Deze fudge wordt gegarandeerd de nieuwe favoriete snack van het hele gezin. Dus, hoe maak je ‘em?
Ingrediënten:
200 gram pure chocolade
200 tot 250 gram 100% pindakaas (afhankelijk van hoe erg je van pindakaas houdt ;-))
Verwarm de pindakaas in een pannetje, op zacht vuur.
Eenmaal opgewarmd (niet kokend!) voeg je de chocolade toe.
Hak de noten fijn.
Wanneer alle chocola is gesmolten, haal je de pan van het vuur en voeg je de noten toe.
Roer alles goed door elkaar en laat even afkoelen.
Giet het mengsel in een afsluitbaar bakje en zet het minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven. (Tip: een bakpapiertje gebruiken, maakt het makkelijker om de fudge er straks weer uit te halen)
That’s it! Zeg nou zelf, dit krijgt zelfs de grootste kluns in de keuken voor elkaar.
Eenmaal opgestijfd, haal je de fudge uit het bakje en snijd je het in stukken. Bewaar het in de koelkast, maar laat het voor het eten even op temperatuur komen, dan is ‘ie het lekkerst. De fudge is lekker zacht door de pindakaas, met een bite door de noten. Super romig en chocolate-y. Smullen maar!
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.