Ben jij een goede zoener? Check het hier aan de hand van je sterrenbeeld

08.10.2024 19:00
sterrenbeeld goede zoener Bron: Pexels

Of je nu houdt van een langzame tongzoen, een hartstochtelijke of juist een passievolle zoen zonder tong: het staat in de sterren geschreven of je er goed in bent. Check aan de hand van je sterrenbeeld of jij behoort tot de goede zoeners van deze wereld.

Natuurlijk kun je ook meteen even checken of je (potentiële) terugzoener goed is in de French kiss…

Mensen met deze sterrenbeelden zijn goede zoeners

Van een liefdevolle kus tot een intieme tongzoen: deze sterrenbeelden kunnen er wat van. Kijk ook eens of je met jouw sterrenbeeld misschien ietwat dominant bent tussen de lakens.

Ram (21 maart – 19 april)

Phoe, met een Ram in huis zit je goed hoor. De passionele Ram verrast je zomaar ineens met een hartstochtelijke zoen. De zoener met dit sterrenbeeld kust graag en impulsief, in de rij bij de bakker bijvoorbeeld. Of tijdens het koken. Ben je zelf een Ram, dan weet je dat je een goede zoener bent, je blaakt namelijk van het zelfvertrouwen.

Stier (20 april – 20 mei)

Mensen met het sterrenbeeld Stier zijn liefdevol en bouwen een kus langzaam op. Van zachte kusjes tot uiteindelijk een lange, romantische en sensuele zoen, dat is waar een Stier van houdt. Omdat dit sterrenbeeld zo verleidelijk opbouwt, is het met recht een goede zoener te noemen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn erg gevoelig en ook tijdens het zoenen zul je dat merken. Reken op oogcontact tijdens het zoenen, want er komt veel emoties kijken bij zoenen met iemand met dit sterrenbeeld. Wel is een Kreeft bescheiden, dus een zoen van dit sterrenbeeld krijg je niet zomaar. Krijg je er wel een, dan zul je intiem gekust worden. Ben je zelf een Kreeft, dan weet je dat je pas zoent met iemand waar je veel om geeft.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het sterrenbeeld Maagd staat zelfverzekerd in het leven en ook wat zoenen betreft zul je dat merken. Zo nemen zoeners met dit sterrenbeeld graag het initiatief en houden ze wel van een wat ruigere tongzoen. Ben je zelf een Maagd, dan weet je wat je wil en dat krijg je dan meestal ook. Met een goede zoener als partner kan jullie zoensessie sowieso al niet meer stuk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Vurig, zo kun je een zoener met het sterrenbeeld Schorpioen wel noemen. Aan passie ontbreekt het niet wanneer je met een Schorpioen aan het tongen bent. Dit gevoelige sterrenbeeld gooit alle emoties in de strijd tijdens een passievolle kus en dat maakt het een zeer goede zoener.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.