Dit is jouw favoriete seksstandje volgens je sterrenbeeld

21.07.2024 11:00
sterrenbeeld seksstandje Bron: Pexels

Alles, werkelijk alles, staat geschreven in de sterren. Niet zo gek dus dat elk sterrenbeeld een favoriet seksstandje heeft. Kijk snel of jouw lievelingspositie tussen de lakens matcht met je sterrenbeeld.

Ram

Rammen zijn graag in control, ook in bed. Alhoewel ze ook wel van een beetje ruwe seks houden, dus als de partner dominant is, vinden ze dat niet altijd vervelend. Het liefst zit je bovenop, met je rug (en billen) naar het gezicht van je partner. Jij bepaalt het tempo én je zorgt voor jezelf. Geef je de controle uit handen, dan seks je graag in doggy style.

Stier

Je bent sensueel en gevoelig en vindt emotionele verbinding belangrijk in bed. Het sterrenbeeld Stier gaat dan ook het liefst voor simpel, maar goed: missionaris. Face-to-face en intiem en verder geen moeilijk of kinky gedoe, want daar hou je niet zo van. Wat je dan wel weer lekker vindt is orale seks, dus standje negenenzestig behoort ook tot een van je favorieten.

Tweelingen

Als je sterrenbeeld Tweelingen is, dan weet je van jezelf dat je een enorme flirt bent. Je houdt van bepaalde vormen van aandacht, ook als het gaat om seks. Waar je dan weer niet van houdt is saaie seks. Je houdt wel van een experiment in bed en je staat open om praktisch alles te proberen. Eigenlijk heeft dit sterrenbeeld veel favoriete seksstandjes, zo lang ze maar niet vervelen. Denk aan staand opgetild en tegen de muur gedrukt worden of aan zittend op je knieën oraal bevredigd worden terwijl je op je partners gezicht zit.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden hebben een stomend seksleven

Kreeft

Een romantische vibe is voor de Kreeft belangrijk om in de stemming te komen. Emotieloze seks zit er dan ook niet bij als je dit sterrenbeeld hebt. Liever ga je voor intimiteit tussen de lakens, het liefst kijk jij je partner aan wanneer jullie de liefde bedrijven. Het favoriete seksstandje van dit sterrenbeeld is dan ook de lotusstand waarbij je op schoot zit bij je partner, innig verstrengeld, terwijl jullie elkaar aan kunnen kijken en kunnen zoenen tijdens de daad.

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw houdt van intimiteit, van aanraking en knuffelen. Ook wil dit sterrenbeeld aanbeden worden, maar zonder de controle te verliezen. Favoriete seksstandjes van het sterrenbeeld Leeuw zijn dan ook lepeltje-lepeltje en de cow girl, waarbij jij on top zit met je gezicht naar je partner. Zo heb je de volledige controle en toch dat intieme waar je zo naar verlangt.

Maagd

Met het sterrenbeeld Maagd heb je een hoog libido, maar je hebt pas seks als je je op je gemak voelt. Experimenteren hoeft niet zo van jou, dat is te veel gedoe tussen de lakens. Een vertrouwd standje, zoals doggy style of zittend op het aanrecht terwijl je je partner in de ogen kan kijken, is voor jou goed genoeg. Waar je dan weer niet vies van bent is een beetje hardhandigheid, zoals trekken aan je haren.

Weegschaal

Een diepe connectie met je partner vind je belangrijk, maar het moet niet saai worden in bed. Daarom hou je wel van een beetje experimenteren als Weegschaal. Dit sterrenbeeld houd van balans, dus tegenover harde seks, mag een sensueel voorspel staan. Doggy style is een favoriet seksstandje van het sterrenbeeld Weegschaal, maar dan wel voor de spiegel voor intiem contact.

Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen is erg seksueel en laat dat graag tot uiting komen in de slaapkamer. Of badkamer, keuken of washok. De plek maakt een Schorpioen niet veel uit, maar het standje des te meer. Je houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen: een plek, een seksstandje of een speeltje. Je houdt graag de controle en bent dominant in bed. Je favoriete standje is dan ook staand, met een been om je partner heen of zittend bovenop je partner, want oogcontact vindt de Schorpioen een fijn communicatiemiddel tussen de lakens.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden roddelen het meest

Boogschutter

Variatie is key voor de Boogschutter. Dit sterrenbeeld houdt van het uitproberen van de gekste seksstandjes en het liefst ook op ongewone plekken. Denk aan de buitenlucht, zoals op een beschut plekje op een rustig strand of onder een donkere sterrenhemel. Het liefst lig je op bed, tafel of andere verhoging terwijl je benen over de rand hangen en je partner tussen je benen staat tijdens de daad.

Steenbok

Als je als Steenbok iemand vertrouwt, dan gaan de remmen los. Je bent niet vies van een nieuw standje of een seksspeeltje in bed. Toch houd je ook van simpele standjes zoals missionaris, maar daar geef je vervolgens je eigen draai aan. Zo gooi je bijvoorbeeld je benen in de nek van je partner of pak je er een stel handboeien bij. Het favoriete seksstandje van dit sterrenbeeld? De cow girl: zittend op je partner en in control.

Waterman

Als Waterman houd je ervan om verrast te worden. In bed raak je daar opgewonden van. Alhoewel, in bed? Je sekst ook graag onder de douche, het liefst met een seksspeeltje erbij. Nieuwe dingen uitproberen tussen de lakens is ook favoriet bij een Waterman. Hoewel je met dit sterrenbeeld ook graag de verbinding zoekt, is een seksstandje waar je van houdt toch staand tegen de muur met je partner achter je.

Lees ook – Moeders met deze sterrenbeelden zijn goed in het huishouden

Vissen

Vissen zijn romantisch en houden van verbinding tijdens de daad. Elkaar in de ogen aan kijken, voelen dat de ander je wilt, dat is belangrijk voor het sterrenbeeld Vissen. Je wil graag aangeraakt worden, daarom start je jullie seksuele avontuur het liefst met een massage met lekker veel olie. Het liefst ook met kaarsjes en een muziekje aan in de slaapkamer. Daarvan raak je in de mood. Een seksstandje waarbij je elkaar kan aankijken is favoriet bij dit sterrenbeeld, maar lepeltje-lepeltje staat ook hoog bovenaan het lijstje.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.