In samenwerking met Kek Mama

Cabau Lifestyle x Free a Girl: deze Sweet Dreams-set helpt dromen van jonge meisjes uitkomen

21.10.2024 09:59
Slapende kat / slaap Foto: Unsplash

Cabau Lifestyle en stichting Free a Girl bundelen hun krachten om samen de strijd aan te gaan tegen seksuele uitbuiting van jonge meisjes. Met aankoop van de Sweet Dreams-set kun jij ook je steentje bijdragen aan deze belangrijke strijd.

Let’s empower each other

Yolanthe Cabau is een van de oprichters van de stichting Free a Girl en founder van Cabau Lifestyle. Met de unieke Sweet Dreams-set bundelen ze de krachten van deze twee organisaties. Samen kunnen we nog meer doen om bij te dragen aan deze belangrijke strijd.

Free a Girl streeft een wereld na zonder commerciële seksuele exploitatie van kinderen door slachtoffers directe hulp te bieden en straffeloosheid aan te pakken. Met de Sweet Dreams-set willen ze meisjes helpen hun gestolen dromen terug te geven. 100 procent van de winst van de Sweet Dreams-set gaat naar stichting Free a Girl.

Sweet dreams are made of this

Waar bestaat de set uit? In de Sweet Dreams-set zit de Dare to Dream Pillow case, Safe & Secure Scrunchie en Live your Vision Sleeping Mask, hij is verkrijgbaar voor €24,95. Volg het stappenplan en je wordt wakker met glanzende lokken en zonder slaapkreukels in je gezicht.

De Sweet Dreams-set routine

Stap 1: Maak een staart met de Safe & Secure Scrunchie

Begin je routine door je haar in een staart of knot te doen met de roze scrunchie. Zo kun je makkelijker je skincare routine doen in de badkamer, zonder dat je haar in de weg zit. Ook beschermt de scrunchie je haar in de nacht tegen het afbreken van je haar en klitten.

Stap 2: Ontspan op de Dare to Dream Pillow Case

Ga ontspannen liggen in je bed op de luxe satijnen kussenhoes. Het zachte satijn zorgt voor glanzende lokken en een gladde, gehydrateerde huid. Door de gladde satijnen stof heb je minder wrijving met de huid van je gezicht tijdens het slapen. Zo voorkom je slaapvouwen op je gezicht en word je fris en fruitig wakker de volgende ochtend.

Stap 3: Draag het Live Your Vision Sleeping Mask

Doe het comfortabele masker op en ontspan. Slapen in een donkere kamer zorgt ervoor dat je makkelijker in je diepe slaap kan komen. Tijdens je diepe slaap kan je lichaam en huid beter herstellen in de nacht. Laat het masker zijn magie doen door fijne lijntjes te verminderen en je ogen te laten herstellen tijdens de nacht. Good night!

Wil jij ook bijdragen aan de strijd tegen seksuele uitbuiting van meisjes? Je kunt de Sweet Dreams-set hier kopen.

Over Stichting Free a Girl

Free a Girl is een organisatie die zich inzet voor het beëindigen van seksuele uitbuiting van kinderen, met als doel elk kind te beschermen en een veilige toekomst te bieden. Hun werk richt zich op gendergelijkheid, door te strijden tegen geweld en uitbuiting van meisjes, en het bieden van onderwijs aan slachtoffers via het School for Justice-programma. Daarnaast bevorderen ze toegang tot gerechtigheid, empoweren ze slachtoffers om ongelijkheid te verminderen, en bouwen ze sterke partnerschappen om samen wereldwijd deze vorm van mensenhandel aan te pakken.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cabau Lifestyle.