Kop koffie met een scheutje moedermelk? Deze vaders proberen het op TikTok

06.10.2024 15:00
koffiezetapparaten_voor_onderweg

Er is weer een nieuwe TikTok trend: moeders die hun partners voor de gek houden, door een scheutje borstvoeding in hun koffie of cornflakes te gieten.

Je leest het goed. Terwijl papa nietsvermoedend zijn dag begint met een heerlijk ontbijt, denkt hij aan het standaard melkpak in de koelkast. Nee nee: deze keer komt de melk rechtstreeks uit jou. Stiekem gewoon een hele slimme lifehack: je bespaart er geld mee en voedt het hele gezin.

Moedermelk bij het ontbijt?

De TikTok trend gaat viral en wordt ook door bekende influencers op de (melk)proef gesteld. De bekende moeders pakken hun kans zodra hun partner vraagt om een bakkie koffie of een kom cornflakes. En TikTok is geen TikTok zonder een geniale reactie van de persoon die wordt geprankt. Daarom filmen de moeders hun partners terwijl ze nietsvermoedend moedermelk opslurpen, om hun reacties aan duizenden mensen te laten zien.  

De meeste mannen hebben geen idee wat er zo anders smaakt aan hun ochtendkoffie. Sommigen merken iets vreemds op, fronsen hun wenkbrauwen, maar durven niets te zeggen (slim). Anderen nemen een paar slokken en beginnen vervolgens te kokhalzen alsof ze een slok slootwater wegwerken. En daar staat de TikTok mama dan, met een grijns van oor tot oor. “Schat, je drinkt mijn melk!” Dat gezicht is onbetaalbaar.

Lees ook – De baby Birkin: het trendy, dure tasje voor celebkids

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.