Deze Disney-figuren passen bij het sterrenbeeld van je kind

07.08.2024 17:21
disney-figuren sterrenbeeld Bron: Pexels

Onder welk sterrenbeeld je kind geboren is, kan veel zeggen over zijn of haar persoonlijkheid. Of het een grappig kind is bijvoorbeeld of lekker koppig. Ook staat het in de sterren geschreven welke Disney-figuren passen bij je kind aan de hand van zijn of haar sterrenbeeld.

Disney-figuren die passen bij het sterrenbeeld van je kind

Past het Disney-figuur bij jouw kind?

Ram (21 maart – 19 april)

Met een pittige persoonlijkheid staat jouw kind met het sterrenbeeld Ram vooraan bij elk avontuur. Net als Stitch uit Lilo en Stitch is je kind spontaan, vurig en moedig. Met temperament, maar vol positieve energie om de wereld te ontdekken.

Stier (20 april – 20 mei)

Kinderen met het sterrenbeeld Stier zitten vol passie en vasthoudenheid. Ze passen dan ook goed bij het Disney-figuur Esmeralda uit de Klokkenluider van de Notre Dame. Je kind is loyaal, intuïtief en uit zichzelf gemakkelijk. Het komt op voor waar het in gelooft. Mooie eigenschappen, net als Esmeralda

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je kind is geboren onder het sterrenbeeld Tweelingen en is daarmee nieuwsgierig, spontaan en gaat de wereld open minded tegemoet. Het Disney-figuur dat perfect bij dit sterrenbeeld past is Frozen’s Olaf. Het sneeuwpopje heeft humor en is charmant en gevat, net als Tweeling-kinderen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je kleintje kan aan de buitenkant nogal stoer overkomen, maar heeft een klein hartje. Kreeft-kinderen zijn loyaal en beschermend en koestert de mensen om zich heen. Net als Sebastian, de krab uit de Kleine Zeemeermin. Wie kan dat Disney-figuur nou weerstaan?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Bij een kind met het sterrenbeeld Leeuw hoort natuurlijk een passend Disney-figuur. Dat is natuurlijk Simba uit The Lion King. Simba is, net als Leeuw-kinderen, moedig, gepassioneerd en op zoek zijn of haar kracht. Een echte leider!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Kinderen met het sterrenbeeld Maagd helpen anderen graag en staan sowieso behulpzaam in het leven. Net als Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas. Het Disney-figuur is intelligent en maakt van de wereld graag een betere plek. Bovendien heeft hij een scherp ook voor details, net als jouw kleine Maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Disney-figuur dat past bij kinderen met het sterrenbeeld Weegschaal moet pit en charme hebben. Tinkerbell uit Peter Pan past daar perfect bij. Het figuurtje is mooi en valt op, zit vol humor en is beschermend over de mensen om wie ze geeft. Net als jouw Weegschaal-kind.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen-kinderen kunnen een tikje opvliegend zijn en zijn graag op zichzelf. Het is ook een heel gevoelig kind dat loyaal, liefdevol en beschermend is naar de mensen om hem of haar heen. Het Disney-figuur dat goed matcht met dit sterrenbeeld is het Beest uit Belle en het Beest.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter-kinderen hebben een hart van goud en een avontuurlijke geest. Het Disney-figuur Genie (geest) uit Aladdin past heel goed bij dit sterrenbeeld. De geest is pittig, heeft humor en is spontaan. Het is ook een optimistische dromer die erg gesteld is op z’n vrijheid, net als jouw kind.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok-kinderen staan bekend om hun praktische aard vol ambities. Ze zijn eigengereid en houden ervan in de belangstelling te staan. Net als het iconische Disney-figuur Mickey Mouse, dat daarom perfect past bij kinderen geboren onder sterrenbeeld Steenbok.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Groot dromen en vooruit kijken, naar de toekomst, dat is waar Waterman-kinderen bekend om staan. Met als motto ‘To infinity and beyond‘, past Buzz Lightyear uit Toy Story heel goed bij kinderen met het sterrenbeeld Waterman. Het Disney-figuur gaat graag op onderzoek uit en houdt van technologie, net als jouw Waterman-kind.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Niemand minder dan vis Dora uit Finding Nemo past bij het sterrenbeeld Vissen. Dora is creatief, expressief en opgewonden, altijd vrolijk en klaar voor een nieuwe ontdekkingstocht. Kinderen met het sterrenbeeld Vissen kunnen soms wat verlegen zijn, net als dit lieve Disney-figuur. Wel hebben ze het grootste hart van allemaal.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.