In samenwerking met Kek Mama

Jouw moment van rust: met de Nintendo Switch in een andere wereld

14.10.2000 19:00

Even ontsnappen aan de hectiek van het drukke gezinsleven? Met Nintendo Switch duik je onder in een andere wereld. Even niet denken aan boodschappenlijstjes, de was of broodtrommels die gevuld moeten worden, maar verstand op nul en lekker ontspannen op de bank.

We kennen het allemaal: een volle agenda, je carrière die aandacht vraagt, de kinderen die je bij de school moet ophalen, en dan ook nog dat ene afscheidsetentje met collega’s. Gezellig maar voor je het weet ben je de hele dag in de weer, van ontbijt tot bedtijd. En wanneer is er dan nog tijd voor jou?

Zet jezelf op een en word een leukere moeder

Die broodnodige momenten waarop je jezelf even helemaal kunt opladen? Die zijn soms ver te zoeken. Maar die kleine momentjes voor jezelf maken een wereld van verschil. Je wordt er niet alleen rustiger van, maar ook vrolijker en energieker. En laten we eerlijk zijn, dat maakt je ook een leukere moeder!

Stap in een andere wereld

Wat als we je vertellen dat er een hele simpele manier is om jezelf even terug te trekken in je eigen bubbel? Gewoon even op de bank ploffen, Nintendo Switch in de hand, en jezelf onderdompelen in een wereld die even helemaal van jou is. Een wereld waarin je niets hoeft, behalve ontspannen en genieten.

De Nintendo Switch biedt je precies dat: een snelle, makkelijke manier om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag. De ene keer ben je een avontuurlijke ontdekkingsreiziger, de andere keer een fashionista op een tropisch eiland: in welke nieuwe wereld ga jij je eerste stappen zetten?

Drie werelden om jezelf in onder te dompelen op de Nintendo Switch

Droom weg met Animal Crossing: New Horizons

Stel je voor: een zonovergoten eiland waar alles kan en niets hoeft. In Animal Crossing: New Horizons bouw je je eigen paradijs op maat, terwijl je schattige diertjes ontmoet en je creativiteit de vrije loop laat. Perfect om even te ontsnappen aan je dagelijkse to-dolijst en in een rustige wereld te duiken waar het enige doel is om te genieten.

En het mooiste? Je hoeft er niet uren voor vrij te maken. Of je nu vijf minuten of een halfuurtje hebt, je kunt altijd even terug naar jouw eiland voor een kort momentje zen.

Avontuur met The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Wil je iets meer spanning, maar toch nog ontspannen? In The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom duik je in een betoverende wereld vol mysterie, puzzels en avontuur. Het is de ideale manier om even al je zorgen los te laten en in de huid van een held(in) te kruipen die de wereld moet redden.

Maar geen zorgen, je kunt elk moment je Nintendo Switch neerleggen en terugkeren naar de realiteit, wanneer het nodig is. Zo heb jij de controle over je tijd én je ontspanning.

Vrolijk en kleurrijk met Princess Peach: Showtime!

Of wat dacht je van een middag vol plezier en magie met Princess Peach: Showtime!? In dit vrolijke spel sta jij als Peach in de spotlights en beleef je de meest fantastische avonturen vol humor en charme. Het is een perfecte game voor wanneer je even wilt lachen, ontspannen en gewoon even wilt verdwijnen in een kleurrijke, fantasierijke wereld.

Ontspannen in je pauze, in bed of onderweg

Het fijne aan de Nintendo Switch is dat je hem gemakkelijk meeneemt en je niet vastzit aan een vaste tijd of plek om te gamen. Een momentje voor jezelf op de bank, in bed of zelfs tijdens een korte pauze op je werk? Geen probleem. De Nintendo Switch geeft je de vrijheid om altijd en overal die broodnodige ontspanning te vinden.

Dus, als je even toe bent aan wat ‘me-time’ en wilt ontsnappen aan de drukte van de dag, pak die Nintendo Switch erbij. Want laten we eerlijk zijn: iedereen heeft af en toe even een break nodig. En hoe fijn is het om die break door te brengen in een magische wereld die speciaal voor jou klaarstaat?

Ga ervoor, mama! Je verdient het.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nintendo Switch.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.