Het klinkt als je grootste nachtmerrie. De tablet of telefoon van je kroost valt uit wanneer je dé file richting de Franse camping inrijdt.
Lees verder onder de advertentie
Een powerbank is nu je reddende engel, maar welke powerbank kun je het beste aanschaffen? Wij zochten het voor je uit, zodat je zorgeloos op autoreis kunt.
10.000 mAh
In de nieuwe Consumentengids heeft de Consumentenbond 23 populaire powerbanks getest die je kunt vinden bij grote winkels en webshops, zoals Blokker, Action en Mediamarkt. Modellen met een capaciteit van 10.000 tot 20.000 mAh werden onder de loep genomen. We horen je hardop denken: mAh-watte?! 10.000 mAh (milliampère-uur) is een maat voor de capaciteit van een powerbank. Het geeft aan hoeveel energie de powerbank kan opslaan en hoe vaak je je apparaten kunt opladen. Met 10.000 mAh kun je bijvoorbeeld je smartphone ongeveer twee tot drie keer volledig opladen. Weer wat geleerd!
Verder zijn de powerbanks getest op de oplaadtijd, het formaat, de functionaliteit, het uiterlijk, aansluitingen en extra’s.
Dat je kind niet het geduld heeft om uren te wachten op juf Roos (en Gijs ga je mee op reis…), dat snappen wij helemaal. Onderstaande keuzes kwamen het beste uit de test en kun je dus zonder zorgen aanschaffen. Ze doen er zo’n drie uur over om tot 80 procent op te laden, waarbij de Samsung variant het snelste is met 1 uur en 48 minuten:
Lees verder onder de advertentie
ISY IP-10000-C-BK Powerbank (7,4) – 23 euro
Samsung Battery Pack EB-P3400XUEGEU (7,4) – 32 euro
Onderstaande powerbanks scoorden het laagst. Het was net aan een voldoende of onvoldoende. Vooral qua capaciteit waren de scores wat lager, wat betekent dat je niet zo vaak kunt opladen als vermeld staat op de verpakking en je er dus niet blind op kunt rekenen dat je je telefoon en iPad kunt opladen wanneer je wilt.
Lees verder onder de advertentie
Soundlogic Powerbank (5,0)
Xtorm Magnetic Wireless FS4 – FS400 (5,9)
Hema Powerbank (6,0)
Welke powerbank gaat jouw lange autorit redden?
In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.
Of je kind nu een echte fijnproever of een kieskeurige eter is, het menu van je kleintje kan een enorme zoektocht zijn. Wat eet een dreumes op een dag? En hoeveel eet een peuter nou écht? Wij geven je een realistisch kijkje in de keuken van andere ouders. Deze week het menu van dreumes Wies.