Handsfree kolven? Dit is een absolute must-have voor moeders on-the-go

10.10.2000 11:09

Als (aanstaande) mama wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de nieuwste gadgets die het moederschap net even wat makkelijker én leuker maken. Dat snappen wij helemaal!

Wil je je kleine borstvoeding geven? Dat is prachtig! Maar laten we eerlijk zijn, het kan ook uitdagend zijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over kolven! Gelukkig is er nu een nieuw product dat je leven een stuk makkelijker maakt: de hands-free borstkolf van Difrax.

Moeiteloos kolven

Je kent Difrax vast al van de fijne S-flessen en speentjes, maar nu hebben ze iets nieuws voor mama’s die onderweg, thuis of op het werk moeiteloos willen kolven: de Difrax Hands-free Borstkolf. Wat maakt ‘m zo bijzonder? Hij combineert comfort met bewegingsvrijheid, zodat jij overal discreet kunt kolven zonder gedoe.

Waarom deze borstkolf jouw nieuwe bestie is:

  • Draagbaar en draadloos: Geen gedoe met snoeren en onhandige apparaten. Deze borstkolf is licht, slank en gaat overal met je mee, van thuis tot kantoor en zelfs onderweg. Daarnaast is de borstkolf heel stil: tot 50 decibel in de meest intense modus. Dus of je nu een koffiepauze neemt of even me-time hebt in de badkamer, discreet kolven is zo gepiept.
  • Comfort én mobiliteit: Dankzij het compacte design zit het apparaat comfortabel en is het makkelijk te dragen onder je kleding. Niemand die doorheeft dat je aan het kolven bent!
  • Efficiënt en op jouw ritme: De borstkolf werkt in twee fasen, net als het zuigritme van je baby. Je kunt kiezen uit drie modi: stimulatiemodus, kolfmodus en intensieve modus. Elk van deze modi heeft maar liefst acht verschillende zuigkrachten, zodat je het volledig aan jouw lichaam kunt aanpassen.
  • Zacht en vriendelijk voor je borsten: De siliconen binnenschelp sluit zacht aan op je borst en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Of je nu net begint met kolven of al een pro bent, deze kolf past zich aan jouw ritme aan en helpt zelfs om de borstvoeding op gang te brengen.

Dus of je nu op zoek bent naar een discreet kolfsysteem dat je overal kunt gebruiken of gewoon wat extra comfort wilt tijdens die kolfsessies, de hands-free borstkolf van Difrax is jouw nieuwe must-have. Met deze borstkolf heb je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt en kolf je waar en wanneer je maar wilt.

Wil je meer weten? Ontdek hier alles over de Difrax Borstkolf.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Difrax.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.