In samenwerking met Kek Mama

Kriebelige beestjes op het oog? Zó ga je luizen te lijf in 5 minuten

14.10.2024 10:47

‘Maaaaammm, ik heb jeuk op mijn hoofd!’ De angst van iedere moeder na elke schoolvakantie is natuurlijk hoofdluis. Maar geen zorgen! Met de shampoo en liquid gel van XT luis is hoofdluis na één wasbeurt van slechts vijf minuten al verleden tijd.

Als je kinderen naar school of de opvang gaan, ontkom je er niet aan: luizenpluizen. Af en toe is het weer raak bij je eigen kind. Geen paniek, met de handige producten van XT luis zorg je ervoor dat je snel weer van hoofdluis af bent. Tip: haal je anti-luisproducten in huis vóór de herfstvakantie begint. Zo voorkom je verrassingen als de scholen weer beginnen.

In 5 minuten van hoofdluis af

Heeft je kind zó uitgekeken naar dat logeerpartijtje of speelafspraakje, maar heeft ie plotseling hoofdluis? Geen zorgen. Met de nieuwe XT luis Once shampoo ben je in slechts vijf minuten van hoofdluis af. Even de shampoo erin, vijf minuten wachten, onder de douche goed laten schuimen, uitspoelen als een normale haarwasbeurt en klaar ben je!

Je bent dan ook meteen helemaal van die kriebelende beestjes af. Kammen met de luizenkam is niet meer nodig. De XT luis Once shampoo gebruik je net als elke andere shampoo. Een alternatief is de XT luis Once liquid gel, óók in 5 minuten klaar!

Voorkomen is beter dan genezen

Het liefst wil je je kinderen natuurlijk tegen die kriebelige beestjes beschermen. Dat kan met XT luis Protect & Go Spray. Gebruik de spray op piekmomenten voor luizenbesmetting zoals bij kinderfeestjes, logeerpartijtjes en wanneer de kinderen weer naar school gaan na de herfstvakantie.

Snel en veilig van luizen af

Met XT luis dood je dus op een makkelijke, snelle en effectieve manier hoofdluis. De producten zijn vegan en veilig te gebruiken. Lees wel altijd goed de gebruiksaanwijzing door. Ook fijn: de producten van XT luis hebben geen chemische geurtjes, want ze zijn geurloos!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met XT luis.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.