Hoe krijgen die kleine mormels dat toch voor elkaar, dat ze maximaal effect weten te sorteren wanneer hun moeder drie seconden de kamer uit is. Deze moeders weten er het fijne van.
Lees verder onder de advertentie
Daar fleurt de boel van op
Ikram (44), moeder van Sara (10) en Damin (8):
“Onze kleuter vond de drie witte Adidas strepen op zijn schoenen saai. Op een onbewaakt moment kleurde Damin ze met rode pen in. Nu grappig, toen kon ik wel huilen. Hij had die schoenen net een week.”
Lees verder onder de advertentie
Stoute poes!
Judith (42), moeder van Giulia (13), Elio (10), Lotta (7) en Sara (5):
“Maximaal drie minuten was ik op de wc geweest toen ik de destijds driejarige Sara met een zwart bekrast gezicht aantrof. Zus Lotta had een zwarte viltstift laten slingeren en die had zij gevonden. Sara beweerde echter dat Ziggy, de kat, de dader was. Dat zou best kunnen. Ook zijn koppie zat onder de zwarte strepen.”
“Bo mokte. We hadden net boodschappen gedaan en ze kon niet op haar eigen plek op de achterbank van de auto zitten omdat ik de boodschappentas daar had neergezet. Terwijl ik het winkelwagentje wegzette kraste zij met een steen haar naam – die ze toen net kon schrijven – twee keer groot in de lak van haar portier: ‘Kijk mam, nu weet je altijd: dit is mijn plek!’ riep ze toen ik terugkwam.”
Dit artikel staat in Kek Mama 04-2022.Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.