Dit wordt het beroep van je kind volgens zijn sterrenbeeld

14.08.2024 15:00

Heb je ooit wel eens gedacht: “Wat zal mijn kind later worden?” Laat de kosmos een handje helpen en ontdek wat de sterren voor jouw kind in petto hebben.

Ram

Als je kleintje in het sterrenbeeld Ram is geboren, kun je je voorbereiden op een toekomst vol avontuur en leidinggevende rollen. Denk aan een kapitein van een piratenschip, een stuntman of misschien zelfs een CEO die zijn eigen startup leidt. Ram-kinderen zijn de pioniers, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Houd die eerste plaats op de sportdag in de gaten!

Stier

Een Stier-kind staat bekend om zijn geduld en oog voor detail. Dit betekent dat je kind misschien een toekomstige kunstschilder, chef-kok of interior designer wordt. Stieren hebben een flair voor alles wat mooi en smaakvol is, dus verwacht een huis vol zelfgemaakte kunst en een keuken met sterrenrestaurants-niveau gerechten.

Tweelingen

Met een Tweelingen-kind in je leven, kun je een carrière als talkshowhost, schrijver of misschien zelfs een popster verwachten. Tweelingen zijn de sociale vlinders, altijd met een interessante anekdote en een praatje in de maak. Ze zijn altijd bezig met praten, schrijven of zelfs het uitvinden van hun eigen podcast.

Kreeft

Kreeft-kinderen zijn de empathische zorgverleners van de dierenriem. Dit betekent dat je kleintje later misschien wel een geweldige verpleegkundige, leraar of maatschappelijk werker wordt. Ze hebben een natuurlijk talent voor het verzorgen van anderen, dus bereid je voor op een leven vol knuffels en warme maaltijden.

Leeuw

Met een Leeuw-kind in huis kun je rekenen op een toekomstige ster in de schijnwerpers. Of het nu gaat om een acteur, zanger of zelfs een politieke leider, Leeuwen houden ervan om in de spotlight te staan. Vergeet niet de foto’s te nemen van hun optredens en speeches – dit is slechts het begin!

Maagd

Maagd-kinderen hebben een scherp oog voor detail en een onberispelijke werkethiek. Dit betekent dat je kleintje wellicht uitgroeit tot een topwetenschapper, een gespecialiseerde arts of een briljante ingenieur. Ze zullen ervoor zorgen dat alles perfect is – van hun huiswerk tot hun toekomstige carrière.

Weegschaal

Als je kind onder het sterrenbeeld Weegschaal valt, kun je hem later misschien zien schitteren in een carrière als advocaat, mediator of diplomaat. Weegschalen zijn natuurlijke onderhandelaars en hebben een talent voor het vinden van de balans. Ze zorgen ervoor dat alles eerlijk en rechtvaardig verloopt.

Schorpioen

Schorpioen-kinderen hebben een fascinatie voor de diepten van het leven. Dit betekent dat je kleintje wellicht uitgroeit tot een forensisch expert, psycholoog of zelfs een mysterieuze schrijver van thrillers. Ze hebben een talent voor het oplossen van mysteries en het doorgronden van de menselijke natuur.

Boogschutter

Met een Boogschutter-kind aan je zijde kun je een leven vol reizen en ontdekkingen verwachten. Of het nu gaat om een reisblogger, een wereldreiziger of een avontuurlijke ondernemer, Boogschutters hebben een onstilbare nieuwsgierigheid en een verlangen om de wereld te verkennen.

Steenbok

Steenbok-kinderen zijn de harde werkers van de dierenriem. Dit betekent dat je kleintje misschien uitgroeit tot een succesvolle ondernemer, financieel expert of een ambitieuze professional. Ze hebben een lange-termijn visie en weten precies wat ze willen bereiken.

Waterman

Waterman-kinderen hebben een unieke manier van denken en een passie voor innovatie. Dit betekent dat je kleintje wellicht een toekomst heeft als uitvinder, technologie-expert of zelfs als revolutionaire denker. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om de wereld te verbeteren en te veranderen.

Vissen

Met een Vissen-kind kun je een leven verwachten vol kunst, muziek en fantasie. Vissen zijn de dromers en creatievelingen van de dierenriem. Ze zouden zomaar eens een carrière kunnen volgen als kunstenaar, muzikant of schrijver. Verwacht een huis vol creativiteit en inspirerende kunstwerken.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.