Je hebt kinderen die zich bij de oppas zo braaf gedragen dat ze uit zichzelf in bed gaan liggen en geen kik geven. En je hebt kinderen zoals die van Manon (35).
Lees verder onder de advertentie
Manon (35) woont samen en is moeder van Milan (7) en Feline (6 maanden).
“Mijn vriend en ik gingen een avondje weg en hadden Feline, toen een maand oud, meegenomen omdat ze borstvoeding kreeg. Ze was zo makkelijk en zou de hele avond in de wagen slapen, wisten we. Zo konden wij toch lekker uit eten. Voor Milan hadden we onze oppas Nina (14) geregeld, iets wat hij normaal gesproken heel leuk vindt.
Maar die avond was hij woedend dat hij niet mee mocht en zijn babyzusje wel en dat besloot hij luid en duidelijk te laten merken. Vanaf het moment dat we vertrokken tot Nina ons twee uur later wanhopig opbelde, stond hij gillend en krijsend aan de deur te trekken en ertegenaan te schoppen. We zijn maar gauw naar huis gegaan en gooiden het op ‘wennen aan zijn zusje’. Ik vond het vooral naar voor Nina, die zich zo machteloos had gevoeld.”
Lees verder onder de advertentie
Dit artikel stond eerder in Kek Mama.
In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.