In samenwerking met Kek Mama

Dierenliefhebbers opgelet: dit wil je hebben (+winactie)!

09.09.2024 11:25

Heb jij echte dierenliefhebbers én Freek Vonk-fanaten thuis? Dan is dit iets voor jullie.

Bij Albert Heijn spaar je nu voor 96(!) dierenkaartjes, in samenwerking met WWF en Freek Vonk. Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je 4 kaartjes die je kan verzamelen in een ‘Dieren laten van zich Horen’ album, bewaarblikje of door de soundbox kan swipen. De soundbox laat het dierengeluid horen en stelt 5 vragen over het dier. Bijvoorbeeld over de leefomgeving en wat jullie zelf kunnen doen om het dier te beschermen.

Geen stress: de dierenkaartjes liggen echt niet te verstoffen in de kast, want je kunt er ook spelletjes mee doen!

Raad het dier

Swipe een kaartje door de soundbox, luister naar het geluid wat het dier maakt en laat je kinderen raden welk dier het is. Zo leren je kinderen de dierengeluiden en -namen en kun jij genieten van die schattige koppies of hilarische antwoorden. Win-win.

Test jullie kennis

Als je een kaartje door de soundbox haalt en daarna op de zwarte knop klikt, krijg je een quiz te horen (ingesproken door Freek Vonk) met 5 vragen over het dier. Je kunt samen dus 480 dierenvragen beantwoorden. Daar ben je wel even zoet mee. 😉

Je spaart de dierenkaartjes van 9 t/m 29 september bij Albert Heijn.

Oren gespitst

Kunnen ze geen genoeg krijgen van alle dieren op de dierenkaartjes? Freek Vonk vertelt er graag meer over in zijn podcast! In de 8 afleveringen neemt hij je kinderen mee op safari langs alle bedreigde diersoorten, net zoals in expeditie oceaan. Je luistert ze hier.

Winnen!

Wil jij een starterspakket (t.w.v. €50), bestaande uit het verzamelalbum, bewaarblikje, de soundbox en dierenkaartjes winnen? Wij geven er eentje weg. Meld je hieronder aan om mee te doen.

*Hiermee geef je Kek Mama en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)
**De gegevens van de winnaar worden gedeeld met Albert Heijn, voor het versturen van het pakket