Nog geen jeugdpuist te bekennen, maar wel al miljoenen volgers (en euro’s op hun bankrekening): deze kindvloggers zijn nu al echte zakenlui. En hartstikke leuk om naar te kijken.
Lees verder onder de advertentie
Ryan Toysreview – 20 miljoen abonnees
Dit jongetje uit Amerika is pas 9 jaar, maar kan zich nu al de best verdienende YouTube-ster ter wereld noemen: hij harkt in een jaar dik 19 miljoen euro binnen. Hoe? Door samen met z’n ouders speelgoed te testen – zo simpel kan het zijn.
Kids’ Toys – 2,5 miljoen volgers
Ook Quincy Faye en Laurice hebben met miljoenen volgers op hun kanaal niets te klagen. Zij testen net als Ryan speelgoed, maar focussen zich meer op spul voor (volgens de makers) meisjes.
Is jouw kind gamegek? Dan weet hij of zij ongetwijfeld wie EthanGamer is. Hij speelt vooral Roblox, Minecraft en mobiele spelletjes op de iPad en neemt zijn volgers hierin mee.
HUGO – 67.880 abonnees
De Nederlandse Hugo (15) timmert ook al lekker aan de weg. Hij uploadt video’s over van alles en nog wat: van een smoothie-challenge tot straatinterviews.
Clonny Games – 347.130 abonnees
Ook in Nederland hebben we een gamevlogger: Dante alias Clonny. Verder vind je op zijn kanaal unboxings, challenges, parodieën en top 10-lijstjes.
Bibi – 550.000 abonnees
Met video’s over knutselen en kokkerellen heeft dit tienjarige meisje al dik een half miljoen volgers binnengehaald. Ook is ze dit jaar uitgeroepen tot winnaar van de Social Vlogger Top 100.
Iedere zwangere vrouw droomt van haar perfecte babyshower: een feest vol liefde, verrassingen en alle aandacht voor haar en de baby. Maar wat als je die bijzondere dag ineens moet delen?
Daniel (38) dacht dat hij het allemaal voor elkaar had: een lieve vrouw, een zoontje van vier en pas een tweede kindje erbij. Maar waar het gezin op het eerste gezicht compleet leek, begon het van binnen langzaam uit elkaar te vallen.
Het kabinet presenteert de voorjaarsnota met maatregelen die de portemonnee van veel Nederlanders raken. Belastingverhogingen en een verlaging van het kindgebonden budget staan centraal in de plannen om de begroting sluitend te krijgen.
Iedere ouder maakt fouten. Kleine, grote, gênante – het hoort erbij. En meestal kun je er achteraf hartelijk om lachen. Maar soms ook niet. Carlijn baalt nog altijd dat haar dochter zilveren tanden heeft door haar fout.