Kaplaarzen bij warm weer en alleen nog maar strings dragen: deze kinderen hebben lak aan wat anderen van hun modekeuzes denken.
Lees verder onder de advertentie
Femke (34):
“Mijn zoon (5) wil niets anders aan zijn voeten dan kaplaarzen – ook niet naar een restaurant of bruiloft, onder zijn driedelig pak. Al vallen de mussen van het dak: kaplaarzen. Na eindeloos proberen heb ik het losgelaten. Kan mij het schelen, dan maar geen ergonomisch verantwoord voetbed. Vriendinnen geven een fortuin uit aan schoeisel voor hun kinderen, ik kom er met drie tientjes per jaar van af.”
Lees verder onder de advertentie
Mooi roze is niet lelijk
Kirsten (40):
“Mijn zoon (9) heeft een roze fietsslot omdat hij dat gewoon echt het mooiste vond. Zijn vrienden vinden het doodnormaal en andere kinderen hebben er ook niks over gezegd.”
“Op mijn 25e kocht ik mijn eerste string. Omdat iedereen ze leek te dragen, en onder mijn waxcoatbroek stond het wel zo flatteus. Het zat voor geen meter, maar het leek de standaard, dus kocht ik geen gewone onderbroeken meer. Mijn dochter (9) doet alles van me na, dus toen het warenhuis ook strings voor kinderen bleek te verkopen, was ze er niet van af te brengen: ze moest en zou er ook een.
“Mijn dochter doet alles van me na”
Lees verder onder de advertentie
Na lang zeuren ben ik gezwicht. Belachelijk, volgens mijn moeder en vriendinnen. Maar het is niet dat iemand het ziet. Kan mij het schelen hoe haar onderbroek eruitziet; als-ie maar schoon is.”
Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.