In samenwerking met Kek Mama

Droomcadeaus voor Sinterklaas: dé tips van de redactie

21.10.2024 09:38

Is jouw kind al volop bezig met het maken van een verlanglijstje voor Sinterklaas? Dan hebben wij hét perfecte hulpmiddel voor jou en je kids: het Grote Speelgoedboek van ToyChamp. Dit is niet zomaar een boek, het is dé ultieme gids vol inspiratie en eindeloze speelpret.

Het Grote Speelgoedboek: meer dan alleen speelgoed

Vanaf 19 oktober ligt het Grote Speelgoedboek gratis voor je klaar bij ToyChamp. Het Grote Speelgoedboek van ToyChamp is een waar feest voor jong én oud. Boordevol met de nieuwste en populairste speelgoeditems, de beste acties, promoties, en zelfs spelletjes om samen met je kinderen te spelen. Perfect om heerlijk doorheen te bladeren en te knippen voor het verlanglijstje. Want zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van om te dromen over dat ene cadeau dat straks misschien wel in je schoen zit?

25 procent korting op de grootste merken

Het merkenfestival van ToyChamp komt eraan, net op tijd voor Sinterklaas. Dus wie slim is, begint nu vast met inslaan. Van 19 oktober tot en met 3 november profiteer je bij ToyChamp van maar liefst 25 procent korting op de grootste speelgoedmerken. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste Playmobil-pakket, de meest knuffelbare pop of die coole LEGO-set – dit is hét moment om de cadeaus van je dromen te scoren!

De droomcadeaus van de Kek Kids

Om je nog wat extra inspiratie te geven, hebben we de kinderen van de redactie van Kek Mama gevraagd wat er bij hen hoog op het verlanglijstje staat voor Sinterklaas. De favorieten? Dan kom je toch uit bij de grote merken zoals LEGO en Hasbro. Deze merken staan al jaren aan de top en dat is natuurlijk niet voor niks. Van groot tot klein, de speelsets zijn bij iedereen geliefd. Zoals de nieuwste LEGO Stadstram en station bijvoorbeeld, dat is echt een knaller. Onder de dochters van de redactie worden de Magic Mixies Pixie Supremes Magische spiegel en de schattige Furby genoemd. Deze droomcadeaus vind je allemaal in het Grote Speelgoedboek van ToyChamp. Perfect om jouw kids mee te verrassen!

Zie ginds komt de Droomboot – exclusief bij ToyChamp

En alsof dat nog niet genoeg is, komt ToyChamp met iets extra bijzonders dit jaar. In samenwerking met Studio 100 presenteren zij de exclusieve miniserie Zie ginds komt de Droomboot. In deze serie gaan Sint en Droompiet samen op zoek naar de ontbrekende droomcadeautjes, zodat alle kinderen hun perfecte cadeau op tijd ontvangen. Bekijk hier de afleveringen.

Leuk voor thuis, maar ook in de winkel is er van alles te beleven. Doe mee aan de Droomspeurtocht in jouw dichtstbijzijnde ToyChamp-winkel en maak kans op de echte droomcadeaus uit de miniserie! Wie weet staat jouw kleintje straks met een gloednieuwe speelgoedfavoriet in de hand.

Waar wacht je nog op?

Haal dus snel het Grote Speelgoedboek op bij jouw ToyChamp, laat je kinderen dromen over hun perfecte cadeau en scoor meteen die geweldige deals voor Sinterklaas. Mis het niet – want ToyChamp maakt kinderdromen waar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ToyChamp, de speelgoedwinkel van je dromen.