Op dit gratis sportieve evenement beleeft jouw kind een dag om niet te vergeten

09.09.2024 09:40

Stel je voor: jouw kind staat op 6 oktober in de spotlight tijdens een dag vol sportieve ontdekkingen, en dat is nog niet alles! Deze bijzondere dag, georganiseerd door Toyota, biedt niet alleen een sportieve speeltuin voor kinderen met een beperking, maar ook de kans om hun sportieve helden van dichtbij te ontmoeten.

Op de Onbeperkte Sportdag in het Friendship Sports Centre in Amsterdam kan jouw kleintje 20 verschillende sporten ontdekken, zoals goalbal en zitvolleybal, en ook nog de sterren van de Olympische en Paralympische Spelen ontmoeten. Meteen gratis aanmelden? Dat kan hier!

Bron: Toyota

Sportieve avonturen

Op de Onbeperkte Sportdag kunnen kinderen met een beperking en hun vriendjes en families meer dan 20 verschillende sporten uitproberen. Van handbiken tot streetdance, van goalbal tot rolstoelhockey – er is voor ieder wat wils. Elk sportonderdeel is speciaal afgestemd op kinderen met een beperking, zodat ze op hun eigen manier kunnen schitteren. Kinderen kunnen meedoen aan workshops en er worden clinics gegeven door ervaren sporters en trainers. Dit is hun kans om te ontdekken welke sport het beste bij hen past en misschien zelfs hun nieuwe favoriete hobby te vinden.

Voor de hele familie

Naast de sportieve activiteiten zijn er genoeg andere redenen om naar de Onbeperkte Sportdag te komen. Er zijn heerlijke hapjes en drankjes, gezellige activiteiten en inspirerende lezingen over sport en inclusie. De sportlocatie is volledig toegankelijk en aangepast voor rolstoelgebruikers, zodat iedereen zich welkom en comfortabel voelt.

Bijzondere ontmoetingen

Toyota, wereldwijd trotse partner van de Olympische en Paralympische Spelen, heeft een fantastisch team van ambassadeurs die deze dag nog specialer maken. Denk aan Marit Bouwmeester, Jetze Plat, Chris Vos en Irene Schouten. Deze topatleten zullen niet alleen aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen en foto’s te maken, maar ze zullen ook hun inspirerende verhalen delen en de kinderen aanmoedigen om hun eigen sportieve dromen te volgen.

Bron: Toyota

Aanmelden

Het beste nieuws? De toegang is helemaal gratis! Meld je eenvoudig aan via deze link en zorg ervoor dat jullie erbij zijn. Dit is een kans om te zien hoe sport de wereld van je kind kan verrijken, ongeacht hun uitdagingen. En alle vriendjes en familie zijn hierbij meer dan welkom.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Toyota.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.