Toen Melissa Fenton merkte dat haar kinderen na een weekend bij haar ouders hun tanden niet hadden gepoetst, laat naar bed gingen en waren volgepropt met bergen snoep, was ze boos. Tot ze die blije gezichtjes zag.
Lees verder onder de advertentie
‘Grootouders horen hun kleinkinderen te verwennen, dat verdienen ze’, schrijft ze opScary Mommy.
Lees verder onder de advertentie
‘Regels’
Voorheen gaf Melissa tijdens zo’n logeerpartij een lijst mee: wat mochten de kinderen eten, hoe laat gingen ze naar bed en hoe pak je slecht gedrag aan? Aan geen van deze ‘regels’ hielden de ouders van Melissa zich en dat vond ze best verontrustend. ‘Hoe kon mijn moeder mijn zorgen niet serieus nemen? Wist zij niet dat ze door het toestaan van wangedrag schade kon aanrichten? En kom op: zij weet toch als geen ander hoe het is om een kind op te voeden?’
Tot ze zag hoe blij haar kinderen na terugkomst waren Melissa: ‘Ze hadden een geweldig weekend, dat was aan hun ongewassen gezichtjes af te lezen. Ik merkte dat mijn input niet nodig s en dat mijn ouders het verdienen om hun kleinkinderen zo te verwennen. Zij hebben die momenten van ‘op tijd naar bed gaan’ gehad en hun eigen kinderen goed opgevoed. Nu mogen ze hun kleinkinderen bedolven onder de liefde. Liefde zonder regels, beperkingen en druk van het opvoeden.’
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.