Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het creatiefst

22.06.2024 11:18
sterrenbeeld creatiefst Bron: Pexels

Zit jouw kind graag aan tafel te knippen, plakken of tekenen? Of treedt het juist op de voorgrond voor een zelfbedacht toneelstuk. Of heeft je zoon of dochter misschien wel een aangeboren talent voor muziek? Ze zeggen dat creativiteit in je bloed zit, maar vergeet het sterrenbeeld niet.

Dat zegt namelijk best veel over de karaktereigenschappen van je kind. Kinderen met de volgende sterrenbeelden zijn het creatiefst van allemaal.

Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het creatiefst

Vraagt jouw kind het liefst stiften voor een verjaardag en gaat hoe kunstiger hoe beter bij jullie thuis op? Dan is je kind vast het sterrenbeeld Vissen, Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Waterman of Schorpioen, want die zijn er creatiefst.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen-kinderen zijn dromers en die dromen zijn vaak kleurrijk en vol fantasie. Deze kinderen hebben een levendige verbeelding en kunnen urenlang verzonken zijn in hun eigen sprookjeswereld. Of het nu gaat om tekenen, schilderen, verhalen schrijven of muziek maken: kinderen met het sterrenbeeld Vissen hebben gewoon een natuurlijke aanleg voor kunst. Ze zien schoonheid in de kleinste dingen en maken daar vervolgens de mooiste creaties van.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen staan bekend om hun veelzijdigheid en nieuwsgierigheid. Deze kinderen hebben een aangeboren talent om te communiceren. Ze zijn dol op verhalen vertellen, schrijven, acteren en het spelen van verschillende rollen. Omdat ze zo snel leren en graag nieuwe dingen ontdekken, kunnen Tweelingen-kinderen uitblinken in allerlei creatieve variaties: van schrijven tot theater tot iets technisch. Een knutseldoos of een set bouwblokken kan de perfecte manier zijn om het creatieve brein van je Tweelingen-kind te stimuleren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw-kinderen zijn geboren performers. Ze houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en hun talent te tonen aan de wereld. Of het nu gaat om dansen, zingen, acteren of mode: een Leeuw voelt zich thuis op elk podium. Deze kinderen zijn het creatiefst als hun talenten aangemoedigd worden. Denk aan een theaterklas of dansles voor je Leeuw-kind.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal-kinderen houden van mooie dingen en hebben vaak een oog voor detail. Deze kinderen kunnen hun creativiteit uiten in kunst, mode, interieurontwerp en alles wat te maken heeft met mooie dingen. Van een setje verf en een canvas, of een modetijdschrift en wat stofjes, wordt een Weegschaal-kind heel erg blij en creatief.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman-kinderen zijn echte vernieuwers en uitvinders. Ze denken buiten de gebaande paden en hebben vaak bijzondere en vernieuwende ideeën. Ook hebben Waterman-kids een sterk vermogen om anders te denken, bijvoorbeeld in creatieve oplossingen. Ze zijn dol op wetenschap en technologie. Geef een Waterman-kind een wetenschapskit of een bouwset voor een robot en het is je eeuwig dankbaar.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen-kinderen voelen veel en intens wat kan resulteren in diepe en emotionele kunstwerken. Ze hebben een scherp oog voor details en kunnen hun gevoelens op een krachtige manier uitdrukken. Deze kinderen zijn vaak getalenteerde schrijvers, kunstenaars of muzikanten. Ze stoppen hun hele ziel in hun creaties. Geef je kind een dagboek of verfset en het is op zijn of haar creatiefst.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.