Kinderen met deze sterrenbeelden spelen het liefst buiten

20.10.2024 06:00

Frisse lucht en zonneschijn? Hier zijn de sterrenkinderen die het liefst hun tijd in de natuur doorbrengen!

Ram

Als er één sterrenbeeld is dat niet stil kan zitten, dan is het de Ram wel! Dit kleine avontuurtje is altijd op zoek naar de volgende spannende uitdaging. Of ze nu door de tuin rennen als een dolle of de boom in klimmen om de hoogste tak te bereiken, Rammen willen actie, en wel nu! Dus trek die sneakers aan en laat ze maar ravotten.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden houden van de herfst

Boogschutter

Boogschutter-kinderen zijn ware ontdekkingsreizigers, met hun rugzak vol dromen en hun onstilbare nieuwsgierigheid kunnen ze niet wachten om nieuwe plekken te verkennen. Een bezoek aan het bos? Perfect! Een kampvuur met vriendjes? Yes, please! Of ze nu de wereld om hen heen ontdekken of hun eigen fantasiewereld creëren, deze avonturiers zorgen altijd voor een dosis plezier.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden zijn echte boekenwurmen

Tweelingen

Tweelingen-kinderen zijn de sociale vlinders die het liefst overal bij zijn. Geen wonder dat ze dol zijn op buiten spelen, vooral als het betekent dat ze met hun vrienden kunnen ravotten! Met hun eindeloze energie zijn ze altijd in voor een potje verstoppertje, tikkertje of een dansje in de tuin. Ze zijn het leven van het feest en weten precies hoe ze een saaie middag kunnen omtoveren in een groot avontuur vol lachen en gieren.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden hebben een hekel aan huiswerk (en maken het nooit)

Waterman

Waterman-kinderen zijn de creatieve geesten die hun fantasie de vrije loop laten, en dat buiten het beste kan! Of ze nu een schatkaart tekenen in het zand of een kunstproject maken met takken en bladeren, deze sterrenkinderen weten altijd iets unieks te creëren. Hun nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen maakt elke buitenactiviteit spannend. Zet ze buiten, en wie weet wat voor geniale ideeën ze ineens verzinnen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.