Kinderen met deze sterrenbeelden zijn de grootste dramaqueens

28.07.2024 15:00

Dat een kind gaat huilen als hij gevallen is, is natuurlijk heel normaal. Emoties mogen ten alle tijden geuit worden, maar sommige kinderen doen er graag een schepje bovenop. Is jouw kind een echte dramaqueen of king? Dan heeft je koter waarschijnlijk een van deze sterrenbeelden.

Leeuw

De leeuw staat hier echt op nummer een. Leeuwen staan graag in het middelpunt van de belangstelling, zijn expressief en kunnen hier en daar zelfs wat overdreven doen om hun punt te maken. Een carrière in theater is dan ook de perfecte match voor jouw kleine ster.

Tweelingen

Is jouw kind dramatisch in zijn manier van spreken en handelen? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een tweeling. Kids met dit sterrenbeeld doen dit dan ook vooral als ze zich vervelen of op willen vallen, want ook dit sterrenbeeld houdt van aandacht.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden kunnen niet tegen hun verlies

Schorpioen

Schorpioenen ervaren doorgaans intense emoties, waardoor hun reacties op dagelijkse gebeurtenissen sterker, maar ook heel gepassioneerd kunnen zijn. Hierdoor komen ze wat dramatischer over. Niks mis mee, want juist deze intense emoties geeft hen de kans om ultiem geluk te ervaren.

Ram

Rammetjes hebben de meest vurige persoonlijkheden. Ze zijn energiek en impulsief, maar kunnen van tijd tot tijd ook dramatische uitbarstingen hebben als ze boos of gefrustreerd zijn. Helemaal niet erg, want die energie kunnen ze juist goed gebruiken om hun doelen te bereiken.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam

Boogschutter

Geen enkel ander sterrenbeeld vertelt verhalen zo groots en enthousiast als de boogschutter, wat hen soms ook wat dramatisch doet overkomen. Met hun optimistische en avontuurlijke persoonlijkheid trekken ze al gauw mensen aan die uren naar hen willen luisteren.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.