Kinderen met deze sterrenbeelden houden van de herfst

17.09.2024 12:32

Kinderen met deze sterrenbeelden komen in de herfst helemaal tot leven. Van blaadjes verzamelen tot pompoenen snijden – deze kids zijn gek op alles wat de herfst brengt.

Als mama weet je dat de herfst een bijzondere tijd van het jaar is. Die warme kleuren, knisperende bladeren, en ja… veel regenlaarzen. Maar wist je dat sommige kinderen, door hun sterrenbeeld, echt een speciale connectie hebben met dit seizoen? Deze kids bloeien op zodra de herfst begint en kunnen niet wachten om eikels te verzamelen en te genieten van die frisse herfstdagen. 

Stier

Onze kleine Stiertjes houden van de natuur en voelen zich in de herfst als een vis in het water. Ze kunnen uren doorbrengen met het maken van kunstwerkjes van herfstbladeren, kastanjes rapen of door de plassen stampen. Na een dagje buitenspelen, krullen ze zich graag op onder een dekentje met warme chocolademelk. 

Kreeft

Kleine Kreeftjes zijn echte huismussen en houden van alles wat knus en gezellig is. Herfst? Dat betekent voor hen knuffelen op de bank, kaarsjes aan, en misschien wel samen een herfstachtige taart bakken (met extra veel kaneel 😉). Ze voelen zich helemaal zen in die warme, gezellige herfstvibes. 

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden zijn de grootste dramaqueens

Weegschaal

Weegschalen hebben een oog voor schoonheid, en wat is er nou mooier dan de herfstkleuren? Ze genieten van de aesthetic van dit seizoen en zijn helemaal in hun element met het stylen van hun eigen herfstoutfits. Of het nu om een herfstwandeling gaat of een knutselproject met herfstbladeren, ze zijn er dol op. 

Schorpioen

Herfst is Schorpioenseizoen en dat voel je. Deze kids vinden de mysterieuze, donkere kant van de herfst juist fascinerend. Spooky verhalen vertellen bij het kampvuur, een enge pompoen uitsnijden of zelfs een kleine speurtocht organiseren in het donker? Schorpioentjes gaan er helemaal in op. 

Boogschutter

Boogschutters zijn avontuurlijk en houden van de frisse lucht en vrijheid die de herfst met zich meebrengt. Geef ze een rugzak, en ze willen meteen op ontdekkingstocht door het bos. Niets is zo leuk voor hen als het verzamelen van dennenappels, een kampvuur maken of op avontuur gaan op een herfstdag. 

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.