Kinderen met deze sterrenbeelden zijn de heftigste pubers

18.06.2024 10:15
sterrenbeelden pubers puberteit Bron: Unsplash

Als moeder weet je dat de puberteit een uitdagende tijd is. Het lijkt wel of je lieve kleintje van de ene op de andere dag verandert in een humeurig monster. Geen zorgen, je bent niet alleen. Volgens astrologie kunnen sommige sterrenbeelden er wat van als het op puberen aankomt.

Heb jij een puber in huis die je tot waanzin drijft? Kijk dan eens naar zijn of haar sterrenbeeld. Misschien verklaart dat een hoop!

Ram (21 maart – 19 april)

Ram-kinderen staan bekend om hun vurige persoonlijkheid. Als puber worden ze alleen maar heftiger. Ze hebben altijd gelijk en kunnen nogal impulsief reageren. Discussie voeren met een Ram? Begin er maar niet aan. Ze willen altijd de laatste woorden hebben, en vaak zijn die woorden nogal pittig. Dus, moeder van een Ram, zet je schrap en bereid je voor op veel verbaal vuurwerk.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen houden ervan om in de schijnwerpers te staan. Dit verandert niet als ze puber worden. Sterker nog, het wordt alleen maar erger. Ze willen altijd de baas spelen en hebben een ego waar je ‘u’ tegen zegt. Heb je een Leeuw in huis? Maak je borst maar nat voor dramatische scenes. Ze zijn de dramaqueens (en kings) van de dierenriem en kunnen enorm uit hun slof schieten als iets niet gaat zoals zij willen.

Lees ook: Kinderen met deze sterrenbeelden worden later het rijkst

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ah, de Schorpioen. Bekend om hun intense emoties en geheimzinnigheid. Als puber kan een Schorpioen een ware uitdaging zijn. Ze kunnen extreem koppig zijn en sluiten zich soms volledig af. Probeer je door hun harde buitenkant heen te breken, dan kunnen ze ineens fel van zich afbijten. Verwacht de nodige emotionele uitbarstingen en geheime dagboeken.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen staan bekend om hun twee gezichten. Eén moment zijn ze je beste vriend, en het volgende moment sluiten ze je compleet buiten. Als puber zijn ze net een achtbaan. Ze zijn super sociaal, maar kunnen ook verschrikkelijk wispelturig zijn. Het ene moment zijn ze in een geweldige bui, het volgende moment niet uit hun kamer te krijgen. Om je vingers bij af te likken.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn de rebellen van de dierenriem. Ze denken graag buiten de gebaande paden en houden niet van regels. Als puber zijn ze dan ook niet makkelijk in toom te houden. Ze stellen alles in vraag en zijn altijd op zoek naar hun eigen weg. Autoriteit? Daar hebben ze lak aan. Dus als je een Waterman in huis hebt, bereid je dan voor op flink wat discussies en creatieve uitspattingen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.