Als je baby een paar maanden oud is, kan hij z’n lol op met een babygym: vanaf z’n rug kan hij daarop allerlei speeltjes en geluidjes ontdekken. Wij zetten de leukste modellen voor je op een rij.
Lees verder onder de advertentie
Fisher Price
Een tripje naar de dierentuin is nog te vroeg, maar op deze speelmat kan je baby alvast kennismaken met een aantal dieren. En die zijn een stuk levendiger dan in het echt, want ze maken reuze interessante geluidjes.
Liever een wat rustiger exemplaar in je woonkamer? Dan ga je voor deze leuke, effen schelp van Little Dutch met een paar leuke hangspeeltjes. Verkrijgbaar in blauw, roze of mint.
Deze speelmat ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook nog eens een nieuw, uniek ontwerp. Je baby ligt namelijk op een draaimechanisme, waardoor hij werkt aan het versterken van de spieren in zijn boven- én onderlichaam.
Het fijne aan deze babygym: je kunt ‘m op vijf verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld met de wanden omhoog of omlaag en met of zonder de speelbogen.
Ook handig: de speeltjes kun je er gemakkelijk afhalen en vastmaken aan de kinderwagen.
Zoek je een babygym die je wat langer kunt gebruiken dan de eerste twaalf maanden? Met dit model heeft je kind ook als peuter de grootste lol: vouw de randen omhoog en hij duikt zó in een ballenbak met de vijfendertig meegeleverde ballen.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.