Dit is het lievelingsdier van je kind volgens zijn sterrenbeeld

25.08.2024 17:00
sterrenbeeld

Als je kind z’n neus altijd in de lucht steekt op zoek naar dat ene bijzondere dier in de dierentuin, kan het best wel eens te maken hebben met hun sterrenbeeld.

Ram: Tijger

Kijk je kleintje altijd met grote ogen naar de tijger in de dierentuin? Dan past dit felgekleurde roversbeest perfect bij hun sterrenbeeld! Rammen barsten van energie en moed, en dat zie je ook terug in de tijger. Deze stoere kat met zijn krachtige uitstraling en vurige karakter matcht helemaal met de avontuurlijke spirit van een Ram. Geen wonder dat je kind zo’n fan is!

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden kijken het meest uit naar de eerste schooldag

Stier: Olifant

Is je kind dol op de olifanten met hun imposante verschijning en rustige natuur? Dan klopt dat helemaal volgens hun sterrenbeeld! Stieren houden van stabiliteit en een beetje rust, en de olifant straalt precies dat uit. Met zijn grote oren en zachte karakter is de olifant een perfecte match voor de aardige en betrouwbare Stier. Een olifant in de dierentuin? Daar wordt je kind extra blij van!

Tweelingen: Aap

Zijn apen altijd het grote plezier voor je kleintje? Dan is dat geen verrassing! Tweelingen zijn nieuwsgierig en speels, en de aap met zijn grappen en capriolen past daar precies bij. Deze slimme en levendige dieren laten je kind lachen en genieten met hun gekke gedrag. Ideaal voor de veelzijdige en communicatiegerichte Tweeling!

Kreeft: Pinguïn

Heb je een gevoelige en knusse Kreeft thuis die helemaal in de wolken is bij het zien van pinguïns? Die schattige, sociale vogels met hun grappige manier van lopen zijn de perfecte match voor de warme, zorgzame aard van de Kreeft. Pinguïns stralen gezelligheid en comfort uit, precies wat je kleintje zo fijn vindt!

Leeuw: Leeuw

Voor de trotse en stralende Leeuw is het logisch dat hun favoriete dier… jawel, de leeuw is! Met zijn majesteuze uitstraling en koninklijke houding past dit dier precies bij de zelfverzekerde en krachtige aard van een Leeuw. Het is geen wonder dat je kind zo onder de indruk is van de koning van de jungle.

Lees ook – Eefje: ‘We wilden per se een kindje met hetzelfde sterrenbeeld’

Maagd: Giraffe

Kijkt je kind met bewondering naar de lange nek van de giraffe? Maagden houden van orde en detail, en de giraffe, met zijn unieke lange nek en elegante verschijning, past daar perfect bij. Deze gracieus bewegende dieren passen bij de analytische en zorgvuldige aard van een Maagd. Ze zorgen ervoor dat je kind met open mond blijft kijken!

Weegschaal: Zebra

Heb je een kleine Weegschaal die altijd gefascineerd is door de zebra’s met hun elegante strepen? Weegschalen houden van schoonheid en harmonie, en de zebra’s met hun prachtige zwart-witte patronen passen daar perfect bij. Deze stijlvolle dieren met hun unieke uiterlijk zijn een perfecte match voor de esthetische Weegschaal.

Schorpioen: Nijlpaard

Is je kind gefascineerd door het imposante nijlpaard? Dan klopt dat met hun sterrenbeeld! Schorpioenen zijn intens en mysterieus, en het nijlpaard, met zijn krachtige en enigszins geheime aard, sluit daar mooi bij aan. Dit robuuste dier met zijn intrigerende persoonlijkheid past perfect bij de diepgaande en gedreven Schorpioen.

Boogschutter: Grizzlybeer

Heb je een avontuurlijke Boogschutter die dol is op de grizzlybeer? Deze grote, krachtige beer met zijn avontuurlijke en vrijheidslievende karakter sluit helemaal aan bij de Boogschutter’s liefde voor avontuur en ontdekkingen. Een grizzlybeer in de dierentuin? Daar kan je kleintje geen genoeg van krijgen!

Steenbok: IJsbeer

Is je kind onder de indruk van de ijzige kracht van de ijsbeer? Dan past dit stoere dier perfect bij hun sterrenbeeld! Steenbokken zijn praktisch en sterk, en de ijsbeer, met zijn indrukwekkende uithoudingsvermogen en robuuste karakter, is een ideale match. Dit krachtige dier weerspiegelt de vastberadenheid en discipline van een Steenbok.

Waterman: Kangoeroe

Zijn kangoeroes de grote favoriet van je kind? Voor een Waterman, die houdt van unieke en originele dingen, is dit bijzondere dier een perfecte match. Met zijn aparte manier van springen en nieuwsgierige aard past de kangoeroe helemaal bij de innovatieve en onafhankelijke geest van de Waterman. Een kangoeroe spotten? Je kind vindt het fantastisch!

Vissen: Dolfijn

Heb je een dromerige Vissen thuis die helemaal wegdroomt bij de dolfijnen? Deze speelse en intelligente zeezoogdieren passen perfect bij de creatieve en gevoelige aard van een Vissen. Dolfijnen met hun vrolijke sprongetjes en sociale gedrag zijn een ideale match voor de fantasierijke Vissen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.