Een seconde je kind uit het oog verloren en hij heeft een ravage aangericht waar je gerust U tegen zegt.
Lees verder onder de advertentie
Carla (42):
“Het ging razendsnel. Dex (5) trok de deur van het vliegtuigtoilet dicht en weigerde open te doen. We waren een uur eerder samen geweest en toen viel me al op dat hij het allemaal machtig interessant vond, zo’n klein wc’tje, hoog in de lucht. Ik wilde de aandacht van de andere passagiers niet te veel op ons vestigen, dus ik wachtte af. Wat kon er nou gebeuren?
Er verstreken minuten, waarin ik zo nu en dan even op de deur klopte en vroeg of hij klaar was. Eindelijk deed hij open en zag ik een ravage. Dex had zo ongeveer al het toiletpapier gebruikt, de helft natgemaakt en op de grond gegooid. ‘Ik heb het schoongemaakt’, zei hij bloedserieus.
“Dex hebben we de rest van de vlucht dicht bij ons gehouden”
Lees verder onder de advertentie
Ik wist niet waar ik moest beginnen met opruimen; ik vind het altijd al zo vies daar. Kokhalzend ben ik aan de slag gegaan. Dex hebben we de rest van de vlucht dicht bij ons gehouden en bij aankomst onder de douche gezet, met mij erbij.”
Dit artikel staat in de Kek Mama Zomerspecial 2022.Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:*Goedkoper dan in de winkel*Lees elke maand als eerst Kek Mama*Gratis verzondenAbonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.