Ze lijken net een duo uit een stripboek en laten elkaar geen moment alleen. Deze meerlingen zijn onafscheidelijk.
Lees verder onder de advertentie
Mariëlle (45):
“Na twee zonen (13 en 11), raakte ik als verrassing zwanger van de derde, die meteen ook een vierde bleek. Lucas en Thomas (8) lijken wel een duo uit een stripboek: ze zijn onafscheidelijk. Waar de een gaat, gaat de ander.
Lees verder onder de advertentie
Eeuwige uitsmijter
Toch leidt het weleens tot loyaliteitsconflicten bij anderen. Wanneer een klasgenoot alleen Thomas wil uitnodigen op een verjaardagsfeestje bijvoorbeeld, terwijl Lucas zelden gevraagd wordt. Hebben ze zelf geen problemen mee: ’s avonds kruipen ze even dol op elkaar in hun stapelbed. Waarop Lucas er zijn eeuwige uitsmijter ingooit: ‘Neem jij de meeste vrienden maar, later ga ik er tóch met alle vrouwen vandoor.’”
“Best druk ja, een drieling van 4. Al zouden Romy en Lisa zo de oudere zussen kunnen zijn van hun broer Nick, want ze behandelen hem als hun baby. Dat laat hij zich rustig aanleunen. Ben ik éven in mijn slaapkamer, hebben ze hem in zijn kamer aangekleed in luierbroekjes, jurk en een hydrofielluier op zijn hoofd. ‘Hij is toch geen babypop?’ zeg ik dan. ‘Neehee,’ krijg ik dan, ‘hij is onze báby.’ Dat wordt wat als ze pubers zijn; met zulke betuttelende zussen leert-ie nooit zelfstandig een ei bakken.”
Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.