De herfst is begonnen en dat betekent: lekker het bos in en door de bladeren en plassen stampen. Geen zorgen voor natte voeten, want met deze herfstschoenen houdt je kind ze de hele herfst warm en droog.
Lees verder onder de advertentie
Timberland
Lees verder onder de advertentie
Geen bospad dat je kind op deze laarzen niet kan trotseren. De stoere schoenen zijn gemaakt van leer met suède en op de zijkant zit een print van het merk. En wist je dat ze dankzij de vacht aan de binnenkant ook heerlijk zitten?
Zoek je iets kleurrijks? Deze schoenen van Replay vallen lekker op. Het model is gebaseerd op de traditionele hoge basketbalschoen en staat je kind dus heel sportief. Dankzij de ritssluiting aan de zijkant trekt hij ‘m gemakkelijk aan en uit.
Eigenlijk is de zool de eyecatcher van deze schoen, maar de flitsende kleuren zijn doorgetrokken op de voor- en zijkantvan de neus. De super stevige schoen is verkrijgbaar in drie kleuren en is lekker warm gevoerd.
Een Converse sneaker doet het altijd goed. Dit hoge model van donker blauw leer is gesierd met een oranje ster en witte letters: lekker stoer. Het uitneembare voetbed geeft een lekker zachte demping.
Liever een goede, stevige schoen, zonder poespas? Dan ga je voor dit fijne model van Levi’s. Ze hebben een vetersluiting en rits met klittenbandje aan de binnenzijde, dus je kind stapt er zó in.
– Pasvorm: normaal – Uitneembaar voetbed – Ook verkrijgbaar in bruin
Van extravagante thema’s tot dure locaties, het lijkt soms alsof de lat steeds hoger wordt gelegd voor kinderfeestjes. Maar wat doe je als je ineens zélf moet betalen voor het feestje waar je kind voor is uitgenodigd? Het overkwam Gina.
We vlogen het afgelopen jaar van de ene zwangerschapsaankondiging naar de andere. Hoog tijd om al het babynieuws op een rijtje te zetten: deze BN’ers verwachten een baby in 2025.
Een speeldagje bij een vriendin klinkt onschuldig, toch? Voor Brenda veranderde het in een dure les toen haar dochter Ellie per ongeluk een vaas omstootte. Wat volgde, was een Tikkie van 350 euro en een hoop gedoe.
Met de beste bedoelingen zet je jarenlang maandelijks braaf een bedrag opzij, om je kind een goede start te kunnen bieden. Om vervolgens je zoon op zijn achttiende verjaardag toegang te geven tot die spaarrekening en hij een jaar later geld komt vragen, omdat het op is.