Als jouw kind geboren is tussen 22 november en 20 december, is hij een Boogschutter. Wij hebben een aantal leuke karaktereigenschappen over hem op een rijtje gezet. Kloppen ze?
Lees verder onder de advertentie
Loyaal
Misschien komen zijn vriendjes al heel vaak over de vloer, maar anders is de kans groot dat dat de komende jaren veelvuldig gebeurt. Een Boogschutter spreekt namelijk graag met mensen af, staat voor anderen klaar en heeft overal vrienden.
Lees verder onder de advertentie
Avonturier
Niet gek opkijken als je kind nu al een grote interesse heeft voor de wereld. Boogschutters zijn echte avonturiers: ze reizen graag, en veel. Geniet de komende jaren dus maar extra veel van je mini-me, voordat-ie Floortje Dessing of David Attenborough achterna gaat.
Het glas van een Boogschutter is meestal halfvol. Hij is opgewekt, betrouwbaar en heel spontaan. Dat laatste kan er wel voor zorgen dat hij wat tactloos overkomt. En een ander minpuntje: hij vindt het soms moeilijk om naar anderen te luisteren en heeft het graag veel over zichzelf.
Lees verder onder de advertentie
Doorzetter
Later zal je je kind waarschijnlijk terugzien in een creatief en vooral zelfstandig beroep. Boogschutters houden ervan om zelf de touwtjes in handen te hebben en kiezen voor afwisselende taken. Denk dus aan een fotograaf, iemand in de reisbranche, een kunstenaar of importeur.
Iedere zwangere vrouw droomt van haar perfecte babyshower: een feest vol liefde, verrassingen en alle aandacht voor haar en de baby. Maar wat als je die bijzondere dag ineens moet delen?
Het kabinet presenteert de voorjaarsnota met maatregelen die de portemonnee van veel Nederlanders raken. Belastingverhogingen en een verlaging van het kindgebonden budget staan centraal in de plannen om de begroting sluitend te krijgen.
Daniel (38) dacht dat hij het allemaal voor elkaar had: een lieve vrouw, een zoontje van vier en pas een tweede kindje erbij. Maar waar het gezin op het eerste gezicht compleet leek, begon het van binnen langzaam uit elkaar te vallen.
Iedere ouder maakt fouten. Kleine, grote, gênante – het hoort erbij. En meestal kun je er achteraf hartelijk om lachen. Maar soms ook niet. Carlijn baalt nog altijd dat haar dochter zilveren tanden heeft door haar fout.