Een Hagrid of Hermelien: dit Harry Potter-personage past bij het sterrenbeeld van je kind

09.09.2024 21:00
sterrenbeeld Harry Potter-personage Bron: Pexels

Fans van Harry Potter opgelet: het staat in de sterren geschreven welk Harry Potter-personage het beste bij je kind past, volgens zijn of haar sterrenbeeld. Meer fan van Disney? Bekijk dan hier welk Disney-figuur past bij het sterrenbeeld van je kind.

Harry Potter-personages die passen bij het sterrenbeeld van je kind

Wie zou jouw kind zijn als het op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus zou zitten? Je leest het in de sterren.

Ram

Hét Harry Potter-personage dat goed past bij kinderen met het sterrenbeeld Ram is Sirius Zwarts, de peetvader van Harry. Hij durft, is fel en onderneemt graag actie: past perfect bij het vurige Ram-kind. Bovendien zou alleen een Ram zeggen: “Ik zweer plechtig dat ik iets slechts van plan ben.”

Stier

Jouw Stier-kind is een echte goedzak, net als Hagrid. Een van de meest loyale vrienden van Harry op Zweinstein. Hagrid is vasthoudend, vastberaden en betrouwbaar, net als je kind met het sterrenbeeld Stier.

Tweelingen

Bij je kind met het sterrenbeeld Tweelingen past het Harry Potter-personage van Remus Lupos als geen ander. Je kind heeft twee gezichten, net als Lupos. Eigenschappen van zowel Lupos als je kind zijn: slim, nieuwsgierig, communicatief en flexibel.

Kreeft

Jouw kind met het sterrenbeeld Kreeft kan dan wel wat stiller en emotioneler zijn, maar het is ook intuïtief en vriendelijk, net als de lieve Marcel Lubbermans. Hoewel hij misschien niet meteen overkomt als held tegen Voldemort, beschermt hij zijn familie op Zweinstein met zijn leven.

Leeuw

Vastberaden, een tikje koppig en vol moed: het Harry Potter-personage dat het beste past bij jouw Leeuw-kind is de enige echte Harry Potter. Een held in de tovenaarswereld die er alles voor doet om zijn geliefden bij zich te houden.

Maagd

Een Maagd-kind kan nogal een bemoeial zijn, maar het is altijd goed bedoeld, omdat het anderen op welke manier dan ook wil helpen. Daarom past een kind met dit sterrenbeeld heel goed bij het Harry Potter-personage Hermelien Griffel. Je kind heeft oog voor detail, is intelligent en in de tovenaarswereld een machtige heks.

Weegschaal

Niet het minste Harry Potter-personage dat past bij je kind het met sterrenbeeld Weegschaal: Albus Perkamentus, het schoolhoofd van Zweinstein. Jouw kind past bij Perkamentus vanwege het wijze karakter, charme en het bewaren van de vrede.

Schorpioen

Een Schorpioen-kind is trots, mysterieus en krachtig: komt er al een Harry Potter-personage in je op dat bij het sterrenbeeld van je kind past? We gaan voor niemand minder dan Professor Sneep. Als je jouw kind goed kent, ken je de kracht van zijn of haar ware karakter, net als bij Severus Sneep.

Boogschutter

Je kind met het sterrenbeeld Boogschutter zorgt, net als het Harry Potter-personage Ron Wemel, altijd voor warmte in ieders leven. Eigenschappen die passen bij zowel Ron Wemel als je Boogschutter-kind zijn: humor, eerlijkheid en de kracht om anderen aan te moedigen en motiveren.

Steenbok

Steenbok-kinderen hebben sterke eigenschappen, maar kunnen ook wat ongevoelig en berekenend zijn. Jawel, passend bij dit sterrenbeeld is het Harry Potter-personage Voldemort. Met een ietwat traditionele kijk op het leven, heeft hij een sterke ambitie om grootste dingen te doen in het leven.

Waterman

Af en toe kan je kind een vreemde eend in de bijt zijn, net als Harry Potter’s Loena Leeflang. Het Harry Potter-personage past bij het sterrenbeeld Waterman vanwege haar excentriciteit en vindingrijkheid. Ze komt af en toe wat raar over op haar leeftijdsgenoten, toch bouwt ze een hechte vriendschap op met Potter en zijn vrienden.

Vissen

Je dromerige Vissen-kind kan ook ongrijpbaar en onrealistisch zijn, net als Draco Malfidus. Hij probeert over te komen als stoer, maar is erg gevoelig en kan in de slachtofferrol kruipen als iets niet gaat zoals hij wil. Ook is hij idealistisch, net als jouw Vissen-kind.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.